Više

    Provjerite što vam donosi godišnji horoskop za 2018.!

     

    Ovan

    POSAO

    Planet sreće, novca i uspjeha Jupiter do desetog će mjeseca ove godine biti neutralno položen prema vašem znaku. To znači da neće biti značajnijih dobitaka, ali ni gubitaka kao prethodne godine. Malom i moćnom Plutonu u Jarcu pridružit će se Saturn pa će vam najveći problem ove godine predstavljati odnos prema autoritetima. Siječanj vam je prosječan, ali veljača i prvi dio ožujka obećavaju, osobito ako radite za stranu firmu, putujete ili se bavite sportom.

    U drugom dijelu ožujka i travnju energija će vam biti usmjerena na posao i karijeru, a to će ujedno biti i najstresnije razdoblje u godini. Nemojte raditi radikalne rezove jer će se situacija stabilizirati od sredine svibnja, a lipanj će biti jedan od boljih mjeseci. Srpanj vam ove godine uopće nije loš, a kolovoz je standardno dobar. U rujnu i listopadu bit ćete originalni, kreativni i inventivni, mnogo bolji i brži od konkurencije, a to vam u jedanaestom mjesecu donosi pomake u karijeri. Prosinac je mjesec ekspanzije i tada u miru odlučite u kom pravcu želite krenuti dalje.

    LJUBAV

    Ako niste u stabilnoj vezi, teško da ćete je ove godine realizirati jer će vas više privlačiti zabava, putovanja i avanture. Vladar vašeg znaka Mars tranzitirat će slobodoljubivog Vodenjaka pet mjeseci pa će vam neformalne veze obilježiti ovu godinu. Vaš će šarm, seksepil i ljubavno umijeće doći do punog izražaja u veljači i ožujku i tada ćete biti seksualno najaktivniji. Početkom ožujka i potkraj svibnja nećete trpjeti nikakve prigovore i ograničenja pa ćete prekidati veze koje vas sputavaju.
    Ljetni mjeseci su izvrsni, osobito kolovoz, a u rujnu i listopadu očekuje vas burno razdoblje. Studeni i prosinac će, za promjenu, biti vrlo romantični.

    PARTNERSTVA

    Planeti će vas odvesti ravno u naručje Vodenjaka. Zanimljiva veza, ali neizvjesna. Sa Strijelcem ćete odmah uskočiti u krevet. Na kraju biste, za kaznu, mogli završiti sa Škorpionom.

    ZDRAVLJE

    Kao jedan od najaktivnijih znakova skloni ste pretjerivanju u svemu. Vi jednostavno ne znate stati čak ni kad tijelo vapi za odmorom. Za vrijeme vaše vladavine mučit će vas glavobolje jer ćete na poslu htjeti dati maksimum. Iako strastveno volite brzine i dobar ste vozač, u prvom dijelu travnja morat ćete pripaziti u prometu. Čuvajte se lošeg Saturna jer on slabi imunitet.

    BIK 

    POSAO

    Ono što na početku treba odmah naglasiti je da ove godine imate dvojake aspekte generacijskih planeta. Dobro je da ćete cijelu godinu imati naklonost i podršku moćnih i utjecajnih ljudi. Druga strana medalje je da će Jupiter, planet sreće i novca, biti u napetom aspektu prema vašem znaku do studenog. Bik inače vlada financijama i zato imate nevjerojatan smisao da iz ničega stvorite novac, ali on će vam ove godine naprosto kliziti kroz prste.

    Prvi dio siječnja vam je jako dobar, a do sredine tog mjeseca na račun bi vam trebali sjesti zaostaci/dobici iz prethodne godine. Početak veljače je rizičan, ali kraj vam nudi dobre rezultate. Travanj je dobar mjesec za javne djelatnike, ali izbjegavajte financijske transakcije. Po pitanju financija dobar vam je prvi dio lipnja, druga polovica srpnja te rujan, osobito onima koji se bave turizmom, gastronomijom ili ekološkom proizvodnjom. Krajem godine fokus će biti na privatnom životu, a ostavština s partnerove ili vaše strane donosi vam kratak predah i odmor od profesionalnih obveza.

    LJUBAV

    Tranzit Jupitera sedmom kućom partnera uvijek obogaćuje ljubavni život, bilo da počinjemo vezu pod sretnom zvijezdom ili s lakoćom ulazimo u brak. Prva tri tjedna u siječnju te druga dva u veljači bit će izuzetno dobra i harmonična. Travanj je najbolji mjesec u godini, a tada ćete imati i najviše simpatizera jer ćete zračiti šarmom i seksualnošću.

    I stare ljubavi često će vas dovoditi u iskušenje. Nakon romantičnog svibnja i djelomice lipnja, od 15.6. formirat će se aspekti koji će mnogima promijeniti život iz temelja. Teško je predvidjeti s kim ćete provesti ljeto i dočekati burnu jesen. U prosincu ćete spoznati tko je idealna osoba za vas.

    PARTNERSTVA

    Najburnija i najintenzivnija veza očekuje vas sa Škorpionom. Ako vam je on prejak, izaberite senzibilniju dušu, Ribu ili Raka. Vodenjak vas može privući, ali teško da će ta veza opstati.

    ZDRAVLJE

    Veliki ste hedonist i najveći gurman Zodijaka pa će vam najveći porok biti fina hrana. Srećom privatno ćete biti aktivni cijele godine pa ćete kalorije najlakše sagorjeti u ljubavnom klinču. Mars će dugo boraviti u Vodenjaku i u to vrijeme ćete biti vrlo napeti i nabrijani pa ne bi bilo loše da se počnete baviti sportom, recimo tenisom jer na terenu možete upoznati zanimljive ljude.

    BLIZANCI 

    POSAO

    S obzirom da je 2018. Merkurova godina, od nje ćete najviše koristi imati upravo vi i Djevice, jer Merkur je vladar vaših znakova. Financijska situacija neće vam biti tako blistava kao Djevicama, ali za razliku od njih, vi se nećete pretrgnuti od posla. U siječnju ćete se uglavnom oslanjati na partnere, tuzemne i inozemne, a moguća su i uspješna poslovna putovanja. Prvi dio veljače povoljan je za sve vrste komunikacija, a u drugom dijelu do izražaja će doći vaši spisateljski i umjetnički talenti.

    Merkur će u to vrijeme biti u poticajnom aspektu s Jupiterom pa na tim područjima možete dobro zaraditi. U ožujku, travnju i svibnju pokazat ćete svu raskoš svog talenta i šarmirati poslovne partnere elokvencijom i izgledom. Za vrijeme vaše vladavine pomest ćete konkurenciju, a tijekom srpnja i kolovoza možete izboriti bolji status. Rujan je promjenjiv mjesec i dosta ćete se nervirati, ali solidna zarada bit će vam najbolji stimulans. Posljednji mjeseci u godini vrlo su značajni za karijeru te sve vrste partnerstva.

    LJUBAV

    Božica ljubavi potkraj siječnja ulazi u prijateljskog Vodenjaka, a strastveni Mars u sedmu kuću partnera pa će veljača, ožujak i travanj biti vrlo zanimljivi i intenzivni mjeseci. Svibanj je promjenjiv, a drugi dio lipnja stvoren je za ljubav i seks. Druga polovica srpnja usmjerava pozornost na obitelj, ali naveliko ćete flertovati.

    Skladna Venera u kolovozu bi vas mogla odvesti u naručje lijepe i šarmantne Vage. U rujnu i listopadu Mars boravi u Vodenjaku pa je to razdoblje dobro za sve vrste avantura. Daleko najbolji mjesec bit će studeni jer vam tada Jupiter ulazi u sedmu kuću, a to znači da možete započeti perspektivnu vezu ili ući u brak.

    PARTNERSTVA

    Između Ovna i vas uvijek postoji neka tajna veza i privlačnost. Vodenjak je stvoren za flert, a Vaga za duboku ljubav. Djevice su intelektualno zanimljive, ali nisu vam seksualno napete.

    ZDRAVLJE

    Ovo nije tema kojom bi se vaš mladenački i pozitivni duh bavio i za nju uglavnom nemate vremena. Dobro položen Mars punit će vas energijom tijekom cijele godine, osobito u lipnju, srpnju, rujnu, listopadu i studenom. Bit ćete u odličnoj formi, brzi i poletni. Potkraj veljače i početkom ožujka pojačajte oprez u prometu, a ako popijete čašicu više, pozovite taksi službu.

    RAK 

    POSAO

    U financijskom smislu ovo će biti jako dobra godina za vaš znak, ali morat ćete biti oprezni i suzdržani prema autoritetima, osobito u siječnju, lipnju i srpnju. U drugom dijelu veljače bit ćete vrlo kreativni i aktivni, a u tom razdoblju možete i znatno povećati prihode. Ožujak vam je inače dobar mjesec, ali ove će godine biti prilično stresan. Napetosti se neće smanjiti ni u travnju, ali u tom mjesecu možete dobro zaraditi ako se bavite poslom vezanim uz žene ili mlade ljude, modu, nakit, umjetnost i ekonomiju.

    Svibanj vam je izrazito dobar mjesec pa se tada možete upustiti i u rizičnije pothvate ili sklopiti partnerstvo. Razdoblje vaše vladavine također je povoljno, naročito prva polovica srpnja pa tada možete promijeniti posao, status ili zatražiti povišicu. Prekrasan vodeni trigon povećat će vam naklonost i popularnost, osobito ako se bavite umjetnošću, kulturom ili pisanjem, a uspjeh će biti popraćen i primjerenom nagradom. U rujnu i listopadu uživat ćete u svemu što ste napravili i postigli tijekom godine.

    LJUBAV

    S obzirom da tranzitni Jupiter pokriva vašu petu kuću, u ljubavi ćete biti vrlo sretni i uspješni. Ako ste slobodni i čeznete za boljom polovicom, siječanj vam nudi nekoliko kandidata na izbor, a 10.1. bit će ključan po tom pitanju. U drugom dijelu veljače možete učvrstiti vezu, otputovati na romantično putovanje ili promijeniti sredinu zbog partnera.

    Ožujak je mjesec kušnje i nesuglasica, a travanj i svibanj obilježit će strast i ljubomora. U srpnju će prevladati potreba za mirom i skladom, ali kolovoz ponovno komplicira odnose. Rujan je vrlo povoljan mjesec za ozbiljne korake, osobito za one koji žele ozakoniti vezu ili planiraju potomstvo.

    PARTNERSTVA

    Škorpion će ove godine biti glavni zgoditak u svim smislovima. Brzo ćete se povezati s Ribom i Djevicom. Izbjegavajte moćne i mračne Jarce, preteški su za vašu senzibilnu dušu.

    ZDRAVLJE

    Dobro položen Jupiter ublažit će tegobe uzrokovane lošim raspoloženjem, brigom za financije i obitelj, a u siječnju lošom prehranom. Loš Saturn slabi imunitet pa će rođeni u lipnju morati posvetiti više pozornosti zdravlju. Tjeskobu i depresiju najlakše ćete odagnati uravnoteženim ljubavnim i seksualnim životom. Čuvajte želudac, zdravo se hranite i razmišljajte pozitivno.

    LAV 

    POSAO

    Godina 2018. sigurno neće biti za pamćenje, ali ne morate zbog toga odmah napraviti dramu. Sumnjat ćete u poslovicu da sreća prati hrabre, barem u prvih deset mjeseci. Hrabrost, inteligenciju, glamuroznost i probitačnost nitko vam neće moći osporiti, ali ove godine morat ćete uložiti mnogo napora da postignete ono što inače postižete s lakoćom. Krivac za to bit će izazovno položen Jupiter u Škorpionu, znaku koji će uz Jarca dominirati ove godine.

    U veljači ćete morati smiriti temperament i obratiti posebnu pozornost na financije. Svibanj će vam po svoj prilici biti najstresniji mjesec, ali njegov bi utjecaj trebali jače osjetiti rođeni početkom znaka. Planet komunikacija i intelekta Merkur boravit će u vašem znaku u srpnju i kolovozu pa ćete biti jaki na riječima i djelu, ali financijski bi rezultati mogli biti dvojbeni. U listopadu i studenom slijedi poboljšanje na svim područjima, a od 23.11. možete odahnuti jer će vam se stabilizirati financijska situacija. Prosinac će vam u profesionalnom smislu biti najbolji mjesec.

    LJUBAV 

    Veljača i ožujak bit će izvrsni mjeseci za ljubav. Svibanj je prilično dobar, ali financije i posao neće vam dopuštati da se potpuno opustite. U lipnju božica ljubavi ulazi u vaš znak, ali formirat će vrlo napet aspekt s Marsom i Uranom pa je teško predvidjeti u kojem će pravcu krenuti vaš ljubavni život.

    Postoje dvije opcije: da se zaljubite na prvi pogled i izgubite tlo pod nogama ili da prekinete postojeću vezu. Kolovoz vam je dobar i stabilan, ali u rujnu ponovno počinje drama. Studeni je vrlo dobar mjesec za ljubav, a tijekom tog mjeseca i u prosincu možete obnoviti staru ljubav ili se upustiti u tajnu vezu s vrlo seksepilnom osobom.

    PARTNERSTVA

    Najljepše trenutke i iskustvo proživjet ćete s Vagom. Vodenjaci će vas privlačiti poput magneta, ali mogli bi vas i sluditi. Erotične Škorpione konzumirajte samo u malim dozama.

    ZDRAVLJE

    S obzirom da će vam Jupiter biti nesklon deset mjeseci, a borbeni i agresivni Mars pet, morat ćete naći neki ispušni ventil za smirenje živaca i snižavanje tlaka. Nemojte se nervirati zbog financija jer ovakvo stanje neće dugo trajati. Družite se, izlazite, vježbajte i priuštite si sve moguće tretmane. U studenom i prosincu ponovno ćete biti onaj stari, snažni i gordi Lav.

    DJEVICA

    POSAO

    Vi ste jedan od znakova koji će profitirati od boravka Jupitera, planeta sreće i novca, u inače naklonjenom Škorpionu, osobito ako se bavite intelektualnim ili komercijalnim poslovima, obrazovanjem, pisanjem, trgovinom ili medijima. Na vašoj su strani još dva generacijska planeta, Pluton i Saturn pa ćete moći računati na naklonost moćnih i utjecajnih ljudi tijekom cijele godine. Već vam se sredinom siječnja otvara novo poglavlje u karijeri i u to vrijeme možete sklopiti unosan posao ili ugovor. U veljači ćete biti razapeti između obiteljskih i poslovnih obaveza pa će to biti malo stresniji mjesec.

    Drugi dio ožujka i travanj mjeseci su ekspanzije, a skladni aspekti u zemljanim, materijalnim znakovima jamče vam natprosječne poslovne rezultate i zaradu. Lipanj je dinamičan i zanimljiv, ali bit ćete mentalno iscrpljeni u prvom dijelu mjeseca. U srpnju će vam fokus biti na emotivnoj situaciji pa će poslovna otići u drugi plan. Rujan i listopad bit će najbolji mjeseci u godini, kako za posao, tako i za ljubav.

    LJUBAV

    U novu godinu ulazite zaljubljeni, puni nada i planova i siječanj će vam biti nezaboravan. U veljači vam Venera i Mars neće baš biti naklonjeni, naprotiv, a u pojedinim trenucima mogli biste izgubiti kontrolu nad svojim postupcima. Ožujak je prosječan, a u travnju vas očekuje prava idila. U svibnju bit ćete usredotočeni na posao pa će ljubavna situacija oscilirati. U srpnju vam je božica ljubavi izuzetno naklonjena, a tijekom tog mjeseca isplatit će vam se i poslovna suradnja s partnerom. Rujan je mjesec vaše vladavine, ove godine pod vrlo sretnom zvijezdom. Studeni i prosinac su komplicirani, ali sve ćete riješiti otvorenim razgovorom.

    PARTNERSTVA

    Daleko najbolji izbor predstavnik je Jarca ili Škorpiona. Osvojit će vas izgledom i statusom pa uz njih možete graditi karijeru. Ribe su vam zanimljive, ali nisu dovoljno jake ni pouzdane.

    ZDRAVLJE

    Najbolja vijest za vas je prijelaz Saturna u prijateljski znak Jarca jer će vam taj planet štititi imunitet sljedeće dvije i pol godine. Tu je i dobar Jupiter, planet sreće i optimizma. U veljači i prvom dijelu ožujka imate loš Mars pa se čuvajte viroza i upala, a isto vrijedi za studeni i prosinac. Nemojte preuveličavati boljke jer će one biti prolazne. Povremeno odmorite živce.

    VAGA 

    POSAO

    Planet sreće i blagostanja Jupiter ove će vam godine boraviti u drugoj kući, a ona predstavlja financije koje stječemo vlastitim snagama. Početak godine vam je inače stresno razdoblje, ali vladavina Vodenjaka donosi mir i stabilnost, osobito u veljači. Brzi i intelektualni Merkur bit će vam naklonjen gotovo cijele godine, osim u siječnju pa ćete biti vrlo uspješni na području komunikacija, marketinga i promocije, pisanja, studija i trgovine.

    Razdoblje od veljače do svibnja povoljno je za sve koji se bave umjetnošću, kulturom, arhitekturom i modnim dizajnom. Mala kreativna kriza moguća je tijekom lipnja, a to bi vam se, zbog retrogradnog Jupitera, moglo odraziti i na prihodima. Srpanj će ove godine biti jako dobar, a još bolje razdoblje očekuje vas u kolovozu pa prolongirajte godišnji i koncentrirajte se na karijeru. Jednako dobri bit će kraj rujna i listopad, vrijeme vaše vladavine. Izvrsni poslovni potezi i rezultati u studenom i prosincu donose novi zamah u karijeri i što je još važnije, na financijskom planu.

    LJUBAV

    Iako vam siječanj može poljuljati vjeru u ljubav, situacija će se smiriti već potkraj tog mjeseca. Veljača će označiti pravu renesansu u ljubavnom i seksualnom životu. Ožujak je jednako dobar, ali u tom će mjesecu iskrsnuti mnogo izazova i privlačnih osoba pa pripazite da ne ugrozite postojeću vezu.

    Mars će pet mjeseci ove godine tranzitirati petu kuću ljubavnih veza i iskušavati vašu vjernost, ali pripazite na loš aspekt Saturna potkraj svibnja i sredinom kolovoza jer su tada izvjesni prekidi, najvjerojatnije zbog ljubavnih trokuta. Saturn će vam u sljedeće dvije godine testirati kvalitetu bračnih zajednica pa se ponašajte zrelo i odgovorno.

    PARTNERSTVA

    Vodenjaci će vam obilježiti ovu godinu, ali morat ćete se potruditi ako ih mislite zadržati. Strijelac pruža dobar seks i materijalnu sigurnost. Jarci i Ovnovi će vas uglavnom tlačiti.

    ZDRAVLJE

    Planet izdržljivosti i imuniteta Saturn boravit će u siječnju na prvim stupnjevima Jarca, ali njegov loš utjecaj osjetit će samo rujanske Vage. Dobro položen Mars iz Strijelca pomagat će vam u veljači i ožujku da vratite izgubljenu energiju. Isti učinak imat će i Mars iz Vodenjaka u lipnju, srpnju, rujnu i listopadu. U studenom i prosincu vratit će vam se snaga i optimizam.

    ŠKORPION

    POSAO

    Jupiter je planet koji nosi ekspanziju i štiti znak koji tranzitira, a on će u Škorpionu boraviti do 9.11. pa će vam ova godina biti uspješna na svim područjima. U Novu godinu ulazite pod njegovim utjecajem i zaštitom, a siječanj će vam biti jedan od boljih, ako ne i najbolji mjesec. Veliku podršku tada će vam pružati i borbeni Mars u Škorpionu pa vas na putu do cilja nitko i ništa neće moći zaustaviti. Veljača je nešto stresnija, ali u ožujku će se situacija stabilizirati. U tom mjesecu Jupiter kreće retrogradno pa se možete malo primiriti i nesmetano uživati u plodovima rada.

    U travnju ćete naplatiti sve što ste napravili prethodnih mjeseci i uživati u stečenom položaju. Jupiter će i u svibnju te lipnju biti retrogradan pa ćete u tom razdoblju uglavnom živjeti na staroj slavi. U srpnju se sve ponovno pokreće, ali vladavina Lava donosi vam dosta stresa i sukoba, no oni se neće odraziti na vaš status ni financije. Od rujna ponovno počinje razdoblje ekspanzije pa do svog rođendana možete dobro podebljati bankovni račun.

    LJUBAV

    Dobar aspekt božice ljubavi i Marsa u Škorpionu uljepšat će vam i intenzivirati ljubavni i seksualni život početkom godine. Situacija će se zakomplicirati početkom veljače jer će vaš partner prigovarati da ga sputavate ljubomorom i posesivnošću, što neće biti daleko od istine. Pokušajte se obuzdati 7. i 8. da partner ne da petama vjetra.

    Od 11. veljače ljubavni se život vraća u normalu. Razdoblje od ožujka do kolovoza bit će promjenjivo, a malo ljubomornih scena osvježit će vam privatni život. Rujan i listopad bili bi izvrsni mjeseci da Mars ne tranzitira vama nesklonog Vodenjaka. Kontrolirajte emocije, nagone, riječi i postupke.

    PARTNERSTVA

    U siječnju ćete otkriti kakav se erotski potencijal krije iza naoko hladnih Jaraca. Kako oboje težite moći, slagat ćete se i u drugim stvarima. Bikovi će vas istovremeno privlačiti i odbijati.

    ZDRAVLJE

    Mars će ove godine boraviti pet mjeseci u Vodenjaku, no njegov će utjecaj jače osjećati rođeni u listopadu. Loše aspektiran Mars uvijek budi nemir, napetost i agresiju. U siječnju i rujnu bit ćete u izvrsnoj formi, nije loše ni razdoblje od ožujka do sredine svibnja, ali u kolovozu, listopadu i početkom studenog pojačajte oprez i nemojte pretjerivati s aktivnostima.

    STRIJELAC

    POSAO

    Ovo će za vas biti godina skupljanja iskustava, ispitivanja tržišta i planiranja svijetle i bogate budućnosti. Tranzit Saturna prilično vas je disciplinirao protekle dvije i pol godine i spriječio da povučete nepromišljene poteze i time ugrozite društveni i/ili materijalni status. Jupiter u 12. kući pruža veliku zaštitu i sposobnost da se čovjek lako izvuče iz svake situacije.

    Imat ćete odličan odnos s utjecajnim i bogatim ljudima, od kojih možete mnogo naučiti, a uz njih ćete i profitirati. Tranzit Marsa vašim znakom sredinom veljače povećava mogućnost sukoba na radnom mjestu jer će vas sputavati i iritirati suradnici koji ne mogu pratiti vaš tempo. Merkur, planet komunikacija, područja na kojem do izražaja dolaze vaše intelektualne i verbalne sposobnosti, bit će vam naklonjen gotovo cijelu godinu, osim nekoliko dana potkraj ožujka i početkom travnja te od 7. do 22. rujna, ali malo stresa i nervoze neće vas dotući.

    Razdoblje ekspanzije počinje dva tjedna prije vaše vladavine ili preciznije, 9. studenog.

    LJUBAV

    Vaš ljubavni život bit će podložan oscilacijama početkom godine. Slat ćete pogrešne signale i skrivati prave osjećaje pa drugoj strani neće biti jasno na čemu je. S jedne strane nećete podnositi da vam netko ugrožava slobodu, a s druge vaši ljubomorni istupi otjerat će osjetljive i senzibilne duše. Kraj siječnja i početak veljače bude potrebu za izmjenom osjećaja i fizičkih kontakata, a oni će se intenzivirati u ožujku. Ljeto će biti vruće, toplo i vatreno na otvorenom i u zatvorenom prostoru, a nešto mirnije, ali vrlo skladno razdoblje očekuje vas u studenom i prosincu. Tada možete obnoviti staru ljubav ili započeti vezu s perspektivnom osobom.

    PARTNERSTVA

    Koliko god se borili protiv Vodenjaka, oni će vas potpuno razoružati. S pripadnikom Lava možete provesti nezaboravno ljeto. Vaša agresija senzibilne bi Ribe mogla otjerati u poroke.

    ZDRAVLJE

    Hladni i depresivni Saturn napustio je vaš znak pa sa zdravljem ne biste trebali imati većih problema. Pokušajte se samo disciplinirati u drugom dijelu veljače i izbjegavajte sve vrste poroka da ne napravite kakvu štetu ili ne povrijedite bliske osobe. Ako tijekom godine ne budete mogli pratiti partnerov tempo, vrijeme je da se primite posla i poradite na kondiciji.

    JARAC 

    POSAO

    Vi ste vrlo ambiciozan znak i volite se dokazivati kroz   posao i karijeru, a ova godina donosi velike i pozitivne promjene upravo na tim područjima. Siječanj je najznačajniji mjesec u godini, tijekom kojeg možete postići gotovo sve što poželite. Planet moći i vlasti Pluton u Jarcu prima samo dobre aspekte, od kojih je najvažniji onaj s Jupiterom, a to znači da ćete ove godine, za razliku od prošle, imati i mnogo sreće. Iako se na nju inače previše ne oslanjate, bit ćete mnogo zadovoljniji jer će vaši talenti, znanje i napori konačno biti honorirani.

    U siječnju će i Venera boraviti u Jarcu pa ćete zračiti pozitivnom energijom i lako stjecati podršku i naklonost.Uspješno razdoblje potrajat će do 24. 3., a onda slijedi nešto stresnije do početka rujna, ali na njega nećete moći previše utjecati. Retrogradni generacijski planeti tražit će odgodu ili prilagodbu, ne samo od vas nego od svih. Bit ćete prisiljeni rješavati poslove koje su vam ostavili u naslijeđe vaši prethodnici, ali neće vam biti ugrožen ni status niti financije.

    LJUBAV

    Siječanj i veljača najavljuju izvrsno razdoblje u ljubavi. Vaš šarm i društveni položaj bit će pravi mamac za pripadnike drugog spola, ali to bi vam.sredinom ožujka moglo narušiti sklad u braku/vezi. Ne igrajte se vatrom, osobito ako ste u vezi s temperamentnom osobom.

    U travnju vas očekuje idila jer Mars boravi u vašem znaku, a dobro položena Venera u Biku, pa će to u emocionalnom i seksualnom smislu biti najintenzivniji mjesec. Sreća u ljubavi pratit će vas tijekom lipnja, srpnja, rujna, listopada i prosinca pa ćete i u ljubavi biti pravi sretnik/sretnica. Tranzit Saturna vašim znakom u tim vas mjesecima može navesti na ozbiljne korake.

    PARTNERSTVA

    Erotični i uspješni Škorpion otkrit će vaš potencijal i ostaviti vas bez daha. Nezaboravne trenutke provest ćete i s Bikom. Burna veza s Ovnom brzo će prerasti u borbu za prevlast.

    ZDRAVLJE

    Vladavina Ovna bit će stresnije razdoblje, ali za to ćete sami snositi dio krivice jer ćete se iscrpljivati do krajnjih granica. Smanjite tempo potkraj ožujka i početkom travnja, budite oprezni u prometu i pripazite na stare boljke: kosti, zglobove, koljena i kožu. Budući je ovo odličan mjesec za ljubav, ne bi bilo loše da uzmete godišnji i otputujete s partnerom u tople krajeve.

    VODENJAK

    POSAO

    U profesionalnom smislu, ovo će biti vrlo dobra godina, osobito ako se bavite intelektualnim ili komercijalnim poslovima, obrazovanjem, komunikacijama, trgovinom ili umjetnošću. Aktivno razdoblje počinje već u prvim danima siječnja, a od vladavine vašeg znaka pa do sredine svibnja mnogo ćete raditi, ali i dobro zarađivati. Manja kriza očekuje vas od sredine do kraja svibnja, prva dva tjedna u kolovozu te od sredine do kraja listopada pa u tom razdoblju nemojte tražiti svoja prava.

    Ono na što morate pripaziti je loše položen Jupiter, planet novca, a to znači da se morate čuvati nerealnih obećanja i dobro proučiti tko vam što nudi. Iako ste iznimno talentirani, nedostaje vam smisao za financije pa od vašeg rada obično profitiraju drugi ljudi, ali to će se promijeniti ulaskom Urana u materijalnog Bika početkom svibnja. Financijska situacija znatno će se popraviti u studenom i prosincu kada Jupiter prijeđe u Strijelca. Tijekom tog razdoblja možete promijeniti status i posao ili se osamostaliti.

    LJUBAV

    Vladavina vašeg znaka donosi vam ugodna iznenađenja i na privatnom planu. Božica ljubavi bit će vam izrazito naklonjena do kraja ožujka, a fatalan susret moguć je potkraj tog mjeseca ili sredinom travnja. U travnju ćete proživjeti pravu dramu zbog mogućnosti gubitka vama tako drage slobode, ali nećete uspjeti potisnuti osjećaje. Razdoblje promjena počinje 16.5. prelaskom vašeg vladara Urana u znak Bika, ali njima će više biti izloženi Vodenjaci rođeni početkom znaka. Vodenjaci u braku tražit će više slobode, a slobodnjaci će shvatiti da život udvoje, s pravim partnerom, ima mnogo prednosti i ne mora nužno značiti gubitak slobode.

    PARTNERSTVA

    Osobu rođenu u istom znaku prepoznat ćete čim vam se oči sretnu. Vaga će vas oboriti s nogu šarmom i izgledom, a Strijelac seksepilom. Vezi s Bikom teško je predvidjeti dužinu trajanja.

    ZDRAVLJE

    Usredotočenost na posao i financije, stres i malo sna te izazovno aspektiran Mars povećavaju mogućnost viroza i upala u siječnju, ali oporavit ćete se već potkraj tog mjeseca. Ovaj planet energije boravit će u vašem znaku čak pet mjeseci ove godine, od 17.5. do 13.8. te od 12.9. do 15.11. pa se u tom razdoblju aktivirajte i rekreirajte jer od adrenalina nećete moći zaspati.

    RIBE 

    POSAO

    U prva dva tjedna očekujte porast obaveza, a samim time mnogo strke i nervoze. U veljači će atmosfera na poslu biti prilično stresna i napeta zbog izazovno položenog Marsa, ali bit će vam mnogo lakše kad pogledate bankovni račun. Saturn je prešao u prijateljski znak Jarca i on će vam stabilizirati odnose s autoritetima i nadređenima, ali još važniji i stimulativniji je podatak da će vam Jupiter biti naklonjen sve do studenog. Imat ćete nevjerojatan osjećaj za financije i načine na koje ga steći.

    U tome će vam svesrdno pomagati vaš vladar Neptun, planet mistike, umjetnosti, medicine, kemije i farmacije, a on će do 18. lipnja kretati direktno pa do tog razdoblja možete napredovati ili steći popularnost. Iako će se taj planet u srpnju i kolovozu kretati retrogradno, vi to nećete osjetiti na svojoj koži i financijama jer će Neptun biti u skladnom aspektu s Jupiterom. U to vrijeme možete naplatiti i neka stara potraživanja. Ako ste rođeni početkom znaka, pokušajte nešto uštedjeti tijekom godine jer vam okolnosti u studenom i prosincu neće ići u prilog.

    LJUBAV

    Početak godine je jako dobar, a ako ste usamljeni, ljubav bi vam se mogla dogoditi već u prvom tjednu. Veljača je vrlo zanimljiva i tada možete učvrstiti vezu, ali Venera će biti u kvadratu s Marsom pa će u vezama biti mnogo strasti, emocija i ljubomornih scena. Travanj je po ovom pitanju jedan od boljih mjeseci pa ćete u tom razdoblju proživjeti pravu idilu.

    Svibanj je promjenjiv i u njemu možete flertovati, a razdoblje vladavine Raka uvijek vam je harmonično. Od sredine lipnja do sredine srpnja više ćete se posvetiti karijeri, ali ostatak godine je izvrstan, s posebnim naglaskom na rujan i listopad te najbolji – prosinac.

    PARTNERSTVA

    Iako vam Jarci na prvi pogled mogu djelovati hladno i proračunato, otopit ćete vi njihov led. Škorpioni su idealan izbor, a uz njih možete i profitirati. Sa Strijelcima ništa više od avanture.

    ZDRAVLJE

    Vaša vladavina počinje lošim aspektom Marsa i Neptuna, a pod njegovim utjecajem ljudi su skloni konzumaciji alkohola ili opijata. Na proslavi rođendana budite umjereni, nemojte pretjerivati s porocima. Ovo pravilo posebno vrijedi za posljednja dva mjeseca u godini. Iako u pravilu izbjegavate sportske napore, za laganu šetnju uvijek možete odvojiti malo vremena.

    Izvor: 24sata

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Ovako su operirali prevaranti iz lažnog call centra...

    "Mobitel morate odnijeti u banku i čitavo vrijeme držati liniju otvorenom kako bismo mi mogli snimiti razgovor koji će se dostaviti sucu Turudiću na...

    VIDEO Gotovo pa nestvarni prizori: Dalmacija se zabijelila,...

    Travanj je poprilično iznenadio Hrvate. Nakon gotovo pa ljetnih temperatura i pospremanja zimske odjeće u ormare, vratila se mnogima nimalo ugodna hladnoća i vjetar,...

    Ryanair upravo ima super akciju. Letovi za Malagu,...

    Uzbudljive destinacije sada su doslovno na dohvat ruke, jer Ryanair, jedna od najvećih europskih aviokompanija, upravo ima super akciju. Sada je pravo vrijeme da...

    Umro je Damir Matković, jedno od najprepoznatljivijih lica...

    Preminuo je veliki novinar i urednik te godinama jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije Damir Matković. Osim novinarskog rada bio je izuzetno angažiran i...

    NAJNOVIJE

    Ovako su operirali prevaranti iz lažnog call centra koji su građanima oteli milijun eura, zloupotrijebili i Turudićevo ime!

    "Mobitel morate odnijeti u banku i čitavo vrijeme držati liniju otvorenom kako bismo mi mogli snimiti razgovor koji će se dostaviti sucu Turudiću na...

    VIDEO Gotovo pa nestvarni prizori: Dalmacija se zabijelila, pada gust snijeg i hladno je

    Travanj je poprilično iznenadio Hrvate. Nakon gotovo pa ljetnih temperatura i pospremanja zimske odjeće u ormare, vratila se mnogima nimalo ugodna hladnoća i vjetar,...

    Ryanair upravo ima super akciju. Letovi za Malagu, Maltu i Rim već od 13 eura

    Uzbudljive destinacije sada su doslovno na dohvat ruke, jer Ryanair, jedna od najvećih europskih aviokompanija, upravo ima super akciju. Sada je pravo vrijeme da...

    Umro je Damir Matković, jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije

    Preminuo je veliki novinar i urednik te godinama jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije Damir Matković. Osim novinarskog rada bio je izuzetno angažiran i...