Kad se posao radi s ljubavlju, to prestaje biti posao i postaje užitak. Upravo takvu priču pronalazimo u Primoštenu kod obitelji Žarkov, vlasnika konobe Tereza smještene u samom srcu ovog turističkog mjesta.
U ugostiteljstvu su niz godina, zimi ne stavljaju ključ u bravu jer ne rade samo u okvirima turističke sezone, već cijelu godinu, a gostima osim ugodne atmosfere u kojoj se osjećate kao kod kuće, nude i vrhunsku spizu.
Kako bi uljepšali ovaj zimski period finom hranom ovu subotu nude poseban meni na kojem ćete pronaći ‘Malo drugačiju hobotnicu’ i ‘Burger Tereza’.
Hobotnica u umaku od rajčice sa chilli papričicama u kombinaciji s palentom s grilla predstavlja pravu rapsodiju okusa, dok ‘Burger Tereza’ sjedinjuje fino meso sa zelenom salatom, rajčicom, lukom, pečenom pancetom i nezaoibilaznim pomfritom.
Što gosti mogu očekivati kad posjete konobu? Toplu atmosferu zahvaljujući uređenju kojemu je Magdalena posvetila puno pažnje, domaću hranu pripremljenu s puno ljubavi i priču. Priču o obitelji Žarkov, Primoštenu i domaćim ljudima.
– Pri uređenju smo pazili na svaki detalj koji priča neku svoju priču. Od starih fotografija Primoštena i Primoštenaca, do detalja iz našeg života. Gosti odlično reagiraju i često znaju donijeti neki predmet koji ih asocira na nas. ‘Ovo me podsjetilo na vas i već godinu dana čekam da vam to donesem’, često nam znaju reći. Tako i oni postaju dio naše priče. Ugostiteljstvo je posao koji uistinu volim jer pruža priliku da budem u stalnoj kumunikaciji s ljudima od kojih uvijek možemo nešto novo naučiti, dobiti dobar savjet i napredovati. Ovo se radi s ljubavlju, a ta ljubav je s godinama sve veća – nastavlja.
Doživite ljubav u konobi Tereza i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 0915152823.