FOTO/VIDEO Požar u šibenskom zatvoru. U dvokrevetnoj ćeliji izgorjeli madraci i deke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nekoliko deka i madrac izgorjeli su danas oko 18.30 u šibenskom zatvoru, no nitko nije ozlijeđen u požaru. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije ni bilo potrebe za evakuacijom.

Novo – 19.30 sati

Nitko nije ozlijeđen u požaru koji je danas oko 18.30 sati planuo u šibenskom zatvoru, neslužbeno doznajemo u toj ustanovi. U malenoj zatvoreničkoj sobi, koja prima dvoje ljudi, izgorjele su deke i nagorio madrac, a brzom intervencijom šibenskih vatrogasaca vatra je stavljena pod kontrolu.

Upravitelj Kaznionice i zatvora u Šibeniku Goran Čuljak nije nam htio davati izjave te nam nije htio otkriti kako je planuo požar. Uputio nas je na glasnogovornicu Ministarstva pravosuđa, ali u petak navečer nismo uspjeli doći do nje.

U šibenskoj policiji, čiji su službenici pohrlili na požarište čim su čuli da gori zatvor, potvrdili su nam kako nitko nije ozlijeđen u požaru, ali i objasnili da oni nemaju jurisdikciju nad zatvorskim sustavom koji je pod ingerencijom Ministarstva pravosuđa.

Ipak, policijski protupožarni inspektori pozvani su u zatvorske prostorije kako bi utvrdili razlog požara, a još nije poznato hoće li se u istragu umiješati i Državno odvjetništvo.

Staro – 19 sati

Madraci i deke izgorjeli su u jednoj ćeliji u šibenskom zatvoru danas oko 18.30 sati, doznajemo u Županijskom centru 112.

Na požar su izišli vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, i to s dva kamiona, a na požarištu su se odmah pojavile i jake policijske snage.

zatvor

Do evakuacije nije došlo, a još uvijek se ne zna kako su planule deke i madrac.

Očevid je u tijeku nakon kojega će biti poznato više informacija.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.