Mario Roth, Marko Škugor i Ivan Stapić novija su imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, no zajedničko im je i to što imaju istu frizuru, točnije ćelavi su.

Njima šampon ne treba, brže su spremni, a i žene vole ćelavce, to se od vajka zna piše dnevnik hr koji je odabrao tri mlada domaća glazbenika koja bilježe brojne uspjehe, a zajednička im je upravo ćelava glava.

Iako su ćelavi muškarci nekada imali imidž opasnih momaka, danas se sve češće susreću fini, kulturni, obrazovani. Ćelava glava više nije sinonim za nekog ”opakog” već se radi o praktičnosti zbog koje dečki rado obriju glavu.

Marko Škugor rođeni je Šibenčanin. Diplomirao je na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i magistar je ekonomije.

Najveći uspjeh doživio je 2013. godine kada je kao solist i prvi tenor “Klape s mora” predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Pjesma ”Mižerja” Marka je lansirala u glazbenu orbitu.

Marko kreće u osvajanje domaćih festivala, a pripada mu i titula jednog od najboljih domaćih vokala. Iza sebe ima i duet s Oliver Dragojevićem za pjesmu ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’ koja je brzo postala omiljena pjesma mladenaca za prvi ples.

 

Što dnevnik hr piše o druga dva glazbenika provjerite ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.