Tužna vijest proširila se danas Šibenikom – preminuo je Željko Antunac Keke. Veliki zaljubljenik u sport i Šibenik, čovjek koji je redovito bio u dvorani, na stadionu ili bazenu, napustio nas je u 50. godini života. Od njega su se putem mreža oprostili brojni prijatelji i poznanici, a jedna od emotivnijih poruka ona je objavljena na Facebook stranici Malonogometnog kluba Crnica, čiji je također bio vjerni navijač.

Brzo je gradom jutros prohujala vijest da nas je napustio dobri naš Keke. Svi oni koji su dio svoje mladosti poklonili futsalu nikad neće zaboraviti čovjeka koji je bio omiljen, sveprisutan i na svoj način poseban. Bio je simbol MNK Stari grad, a njegov usklik ‘A NOMANOO’ i dan danas se upotrebljava kao omiljena malonogometna poštapalica. Kao što je živio mirno i povučeno, tako je i otišao. Svima koji smo ga poznavali ostati će vječno u sjećanju…Počivao u miru legendo !!!’, poručili su iz šibenskog prvoligaša.

zeljko antunac

Od Keke su se oprostili i njegovi Funcuti.

‘Otiša je naš Keke zauvik…Iskrena sućut obitelji…… KEKE NAŠ NIKAD TE TVOJ ŠF NEĆE ZABORAVIT. Srist ćemo se s druge strane di su boje našeg kluba drugin svitlon obasjane… R.I.P.’, stoji na Facebook stranici Simpatizeri GKK Šibenik.

Željko Antunac Keke bit će sahranjen u subotu u 15.30 sati, na gradskom groblju Kvanj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.