" "
Više

    " "

    Ljubavni Zodijak: Hoćete li konačno sresti ljubav svog života?

     

    # 1 Ovan

    Ovnovi će otkriti nešto iznimno novo o ljubavi. Možda je to nešto novo vezano za njihove partnere ili nešto izuzetno emocionalno o samoj ljubavi, što ranije nisu doživjeli.

    Bit će ovo godina otkrića za vas, a ako ste dovoljno pažljivi, primijetit ćete da će vam se pojaviti cijeli novi svijet ljubavi. Obratite pažnju, vaš partner bi mogao biti taj koji će otkriti te stvari.

    # 2 Bik

    Bikovi će ove godine imati pravu divlju vožnju na velikom vrtuljku. Dok njihovi odnosi s istom osobom mogu opstati, njihove emocije će doživjeti svijet promjena. U vezi će dolaziti do ekstremnih uspona i ekstremnih padova, piše The wild child.

    Godina može biti teška, ali vaši će odnosi postati jaki kao nikada prije. Budite strpljivi i ne pokušavajte reagirati, vaš partner bi mogao biti vaša najveća snaga ove godine. Držite ga vrlo blizu.

    # 3 Blizanci

    Blizanci će u svom ljubavnom odnosu doći do epskih visina. Tu će biti i nekih novosti i vaš partner će se dodatno truditi da osvježi odnos. Obratite pažnju na njegov trud. A za one koji nisu u vezi, bit će promjena u onome što želite od svog partnera.

    Godina će donijeti zrelost vašim mislima i potreba za smirivanjem bit će dominantan osjećaj u srcu i umu.

    # 4 Rak

    Rakovi bi ove godine mogli lako pronaći novu ljubav. Možda je ovo godina koju su svi Rakovi samci čekali jer postoje ozbiljne naznake romantike u vašim kartama. Misli na stare i gorke ljubavi mogu postupno izblijedjeti i imat ćete više mentalnog prostora da se usredotočite na vaše nove ljubavne interese.

    Vjenčani parovi možda trebaju raditi malo više na odnosu da bi veza bila snažna. Otiđite na odmor ili putovanje, samo za vas dvoje, to bi moglo vratiti iskre u vaš odnos.

    # 5 Lav

    Lavovima će ova godina biti teška. Bit će sukoba i imat ćete ozbiljne sumnje u vezi vašeg odnosa. Trebate ove godine napraviti lakmus test za svoje odnose. Najvažnije bi bilo razgovarati i graditi odnose na tome. Odnosi koji prežive ovu godinu, trajati će cijeli život.

    Također, potreban je timski rad. Morat ćete raditi kao tim kako bi sačuvali vaše odnose i neće postojati ništa jače od vaše veze ako nadvladate prepreke na koje nailazite ove godine.

    # 6 Djevica

    Djevice će biti pomalo zbunjene. Samci će imati dosta mogućnosti za vezu, a oni u vezi željet će isprobati nešto novo. Bit će novina u načinu na koji se vi vidite i u načinu na koji vaš odnos funkcionira.

    Podrška će imati najveću važnost i morat ćete se otvoriti svojim partnerima. Ali kada to učinite, pronaći ćete sjaj i vaša ljubav će samo jačati kako godina bude prolazila.

    # 7 Vaga

    Za Vage, ovo će biti godina u kojoj bi mogli početi sagledavati prijateljstvo u drugom svjetlu. Mogli bi početi shvaćati da je najkompatibilnija osoba ona koja je uvijek bila pored njih, u obliku prijatelja.

    Naravno, stvari mogu biti malo neugodne, ali kraj bi mogao biti pozitivan. Bračni parovi možda će željeti ponovno razmotriti svoje prioritete. Posvetite više pažnje svojim partnerima, mogli bi se udaljiti.

    # 8 Škorpion

    Škorpionima bi ove godine ljubav mogla biti odbojna. Mogle bi se dogoditi stvari koje će vas odvratiti od ljubavi i možda čak počnete mrziti koncept ljubavi. Potrebno vam je krajnje strpljenje, povjerenje i pomoć vaših bliskih osoba da bi vaša vjera u ljubav ostala netaknuta.

    Ako odustanete od ljubavi stvari mogu postati samo gore. Vjerujte u sebe, izdržite, ljubav će ponovno doći.

    # 9 Strijelac

    Strijelci bi ove godine trebali raditi na svom intimnom životu. Iako će njihovi odnosi biti stabilni, razina intimnosti mogla bi se smanjiti. Potičite intimne razgovore, otiđite na izlet, bavite se zajedničkim aktivnostima i sl.

    Samcima, s druge strane, intimnost neće biti problem. Budite svjesni novih osoba koje dolaze u vaš život, od kojih bi jedna mogla biti ona prava.  Nemojte, međutim, forsirati prisnost. Pustite da stvari teku spontano i sve će biti savršeno.

    # 10 Jarac

    Jarci se ove godine ne mogu opustiti.  Njihov trud u ljubavnom životu počet će pokazivati rezultate, a svi dosadašnji napori bit će plodonosni. Samcima se također smiješi sreća. Malo pozitivnosti s vaše strane i malo povjerenja u zvijezde donijet će lijepe darove.

    Nikad ne znate, osoba za koju ste zainteresirani može shvatiti vašu vrijednost i približiti vam se ili možete naći nekoga tko je još bolji, tko će odgovarati vašoj ludosti. Nada je važna, nemojte je izgubiti.

    # 11 Vodenjak

    Vodenjaci koji su u vezi shvatit će da njihovi odnosi postaju jači.  Bit će teških vremena (karijera, novac itd.), ali vaša ljubav uvijek će biti tu da vam pruži podršku. Pomoć će doći kada vam bude potrebna, a dok oboje budete prolazili kroz teška vremena, vaša će se razina intimnosti povećavati.

    Samci bi se, međutim, trebali suočiti s teškim razdobljem negdje na polovici godine. Posljednji dio godine im je skloniji i tada se također povećava šansa za pronalazak nove ljubavi.

    # 12 Riba

    Bogovi favoriziraju Ribe kao ni jedan od gore navedenih znakova. Ako postoji nešto poput slapa ljubavi, oni će biti okupani njim. Parovi će naći ekstremnu sreću u međusobnom društvu, dok će samci imati mnogo opcija.

    Uživajte u ovoj godini sa svojom ljubavi, ali nemojte povrijediti svog partnera jer bi vam se to moglo vratiti u budućnosti. Primite i dajte jednako i sve će biti u redu, piše portal atma.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana...

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na...

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati...

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera...

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana misa posvete ulja

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na buvljaku a navečer plešite uz Ministrante

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati ‘šudar’ ili izraditi svoj ‘škanjel’

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera i juga’ u devetoj izbornoj jedinici

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...