Imamo pobjednike velike nagradne igre u kojoj smo dijelili dva puta po jednu ulaznicu za DJ Borisa Brejchu koji će svirati 27. srpnja u ex. vojarni Bribirskih knezova u sklopu Projecta Vojarna.

Podsjetimo, na našem Facebooku smo postavili pitanje: ‘Tko zatvara program Projecta Vojarna u sljedeći petak?‘ Točan odgovor je bio: Edy C & SugaDaddy.

Nagradna igra trajala je danas do podne, a na e-mail nam je stiglo pedesetak vaših odgovora što svjedoči o iznimnoj zainteresiranosti za party godine u Šibeniku. Metodom slučajnog odabira dobili smo pobjednike, a to su Toni Torić i Sara Mravak.

Čestitamo pobjednicima, a svoje karte ćete moći podići na ulazu na sam dan partyja.

Podsjetimo, Boris Brejcha, DJ svjetskog glasa koji je u kratkom vremenu osvojio svijet, stiže u ex. vojarnu Bribirskih knezova ovo ljeto, točnije u srcu sezone, 27. srpnja. Ulaznice su jednostavno planule, a još sutra traje pretprodaja.

Nove ulaznice dostupne su po cijeni od 130 kuna i možete ih nabaviti u sustavu Adriaticket. Dobra vijest je da za pet ulaznica plaćate samo četiri, ističu organizatori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.