Riječki rock band Jonathan nastupit će večeras na novouređenoj plaži Luke u Murteru u okviru festivala ‘Više Rock and Rolla na Obali Mora’ koji ovog ljeta organizira 10 nezaboravnih koncerata u pet turističkih bisera šibenske rivijere, Tisnom, Murteru, Jezerima, Betini i Pirovcu.

Jonathan je po mnogima trenutačno jedan od najoriginalnijih hrvatskih bendova, specifičan po tome što pjevaju na engleskom jeziku i jako vole live svirke. Na Murter dolaze prvi put i jako su uzbuđeni jer im je poznato koliko se na otoku štuje dobar rock and roll, tako da plaža Luke nije nimalo slučajno odabrana za sutrašnju rockersku smotru.

Festival ‘Više Rock and Rolla na Obali Mora’ plod je suradnje pet obalnih općina koje su odlučile zajednički obogatiti lokalnu turističku ponudu, a nakon nekoliko proteklih tjedana pobrao je odlične kritike domaćih i gostiju. Hvale ga izvođači koji su dosad nastupali, publika, a posebno su zadovoljni organizatori iz lokalnih turističkih zajednica.

Koncert riječkih rockera, iskusnih glazbenika koji su se 2011. godine okupili u bend Jonathan i do sada snimili tri sjajna albuma, osmi je od ukupno 10 koncerata u sklopu prve godine projekta ‘Više Rock and Rolla na Obali Mora’.

jonthn cvr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.