Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Pepco, europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama, zapošljava na poziciji: Voditelj ekspanzije (m/ž) za rad na području Hrvatske i Slovenije. Ovaj posao uključuje prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, kupovnog potencijala, konkurentnosti i utjecaja drugih zakupaca. Ako imate dvogodišnje iskustvo, timski ste igrač okrenut postizanju ciljeva, ovo je prilika za vas. Prijavite se brzom prijavom.

Bipa, lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija, proširuje svoj tim i zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u Trogiru i Rijeci. Imate li SSS – poželjno trgovačkog smjera, minimalno 6 mjeseci iskustva kao voditelj odjela, smjene, prodavaonice, objekta te odlične komunikacijske i prodajne vještine? Prijavite se putem brze prijave.

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno u Drnišu zapošljava na poziciji: Prodavač/Blagajnik (m/ž). Opis posla uključuje SSS – poželjno trgovačkog smjera, minimalno 6 mjeseci iskustva kao prodavač te odlične komunikacijske i prodajne vještine. Mjesto rada: Zagreb, Split, Solin, Rijeka, Koprivnica, Sinj i Knin. Detalji su na linku. Sretno s prijavama!

Geo Team Systems d.o.o. zapošljava Geodeta (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Švedskoj. Posao uključuje iskolčavanje i prikupljanje podataka na terenu te obradu istih, sastavljanje elaborata i završnih izvješća. Ukoliko imate jednogodišnje iskustvo, spremnost na rad u inozemstvu, poznavanje rada na računalu, kao i CAD programskih alata, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika te spremnost na individualni i timski rad, prijavite se ovdje.

NOARK Electric Europe s.r.o. zapošljava na poziciji: Senior Sales Representative (m/ž). Mjesto rada: Hrvatska i Slovenija. Na ovom poslu ćete biti dio prodajnog odjela, bavit će se s nizom klijenata i biti odgovorni za održavanje, razvoj i izgradnju profesionalnih odnosa s ključnim kupcima unutar segmenata kao što su strojevi, elektrane, distribucijska stanica, građevinarstvo, itd. Provjerite detalje na linku i na vrijeme se prijavite.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Kuhar/Pomoćni kuhar (m/ž)u Zadru. Poslovni zadaci na ovoj poziciji uključuju pripremanje svih jela u hotelu prema standardima rada, održavanje higijenskih standarda te kontrolu kvalitete dostavljenih namirnica. Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Museum of Senses d.o.o. traži ambicioznu osobu s 3-5 godina iskustva u prodaji koja će postati naš novi B2B Sales Manager i koja će imati veliku ulogu u procesu razvoja Museum of Senses u Splitu. Ako uz navedeno iskustvo imate i snažne razvijene komunikacijske vještine, značajnu mrežu kontakata među turističkim agencijama, agentima i pružateljima hotelskih usluga u Splitu i okolici, ovo je idealna prilika za vas. Prijavite se brzom prijavom.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava Montera (m/ž) za rad na području RH. Od osnovnih zadataka na ovom poslu očekuje vas montiranje/sklapanje namještaja po salonima na području cijele Hrvatske. Prijavite se putem linka.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, proširuje tim zbog obujma posla i zapošljava Konobara/Barmena (m/ž). Od vas se očekuje SSS/KV ugostiteljska škola, 1 godina radnog iskustva na poslovima posluživanja hrane i pića, poznavanje engleskog jezika te vještine usluživanja i prodaje. Mjesto rada: Starigrad Paklenica. Prijavite se ovdje.

Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., traži više izvršitelja na poziciji: Radnik na zaprimanju boca (m/ž) u Šibeniku. Očekuju vas stabilna, sigurna i redovita primanja te ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.