Mile Perkov godinama je uspijevao pomiriti svoju ljubav prema glazbi i posao inspektora u šibenskoj policiji, no odluka da glazbu stavi na prvo mjesto bila je za njega jedna od najboljih u životu. Nizao je hit za hitom, a njegov singl ‘Ajmo prijatelji’ s kojim se predstavio na ovogodišnjem CMC festivalu pušta se na radio postajama diljem Hrvatske, kao i na lokalnim televizijama. Za Milu i Johnny Walkers bend ovo ljetno nema odmora.

– Lito nam je radno, sviramo po cijeloj županiji. Ljudi nas zovu i radimo gdje stignemo – priča Mile koji je u srpnju na ‘Marko Polo festu’ odnio Grand Prix za pjesmu ‘Suze za Dalmaciju’.

– Ja sam na festival došao sasvim slučajno. Poslao sam pjesmu na natječaj za Splitski festival pa je netko to samo proslijedio na Marko Polo fest. A nagradi se uvijek nadaš, ali nisam mislio da će baš biti Grand prix. Bilo je par lijepih pjesama. Doduše kad sam silazio sa pozornice jedino su meni pljeskali sa svih strana i dolazili čestitati – kaže.

Mile i bend završavaju nekoliko pjesama, a kaže nam kako ga baš svi pitaju kad će album prvijenac.

– Trebamo izbaciti nekoliko singlova, a nadamo se da bi album mogao izaći iduću godinu. Svi nas to pitaju, ali nećemo se nigdje žuriti. U međuvremenu, možete nas doći slušati i feštati s nama na već tradicionalnoj Žirjanskoj fešti. Bit ćemo budni do podne – smije se Mile kojeg nakon Žirja možete poslušati i u Tribunju, na sam blagdan Velike Gospe.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.