Više

    Čak 10 firmi traži radnike: Provjerite poslove i prijavite se za rad jednim klikom

     

    Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr i dalje nastavlja donositi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

    Cammeo, vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz, zapošljava Vozača taxi vozila u gradovima: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Za ovaj posao trebate izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad, poznavanje grada i okolice, SSS (minimalno), poznavanje stranog jezika te vozačku dozvolu B kategorije.

    Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju više izvršitelja za radno mjesto: Prodavač/Trgovac u Zagrebu i Vodicama. Poželjna struka/smjer: ekonomski, ugostiteljski, a željena školska sprema: KV, SSS, VKV. Osnovna zadaća na ovom poslu je prodaja pekarskih proizvoda. Provjerite detalje na linku.

    CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Prodavača/Prodavačicu u Zadru. Ukoliko imate smisao za modu, iskustva u prodaji modnih artikala, znate saslušati stranke, a volite raditi u timu, odgovorni ste, samoiniciativni, provjerite uvjete na linku i sretno.

    Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., traži više izvršitelja na poziciji: Radnik na zaprimanju boca u Šibeniku. Očekuju vas stabilna, sigurna i redovita primanja te ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete ovdje.

    Dr. Pendl & Dr. Piswanger GmbH zapošljava na poziciji: Controller za splitsku regiju. Ukoliko ste potkovani znanjem iz financija (2-3 godine iskustva), poznajete engleski i/ili njemački jezik, sjajno operirate s MS Office paketom, a imate i vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se!

    Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Executive Chef, u Boriku. Ukoliko imate petogodišnje iskustvo u hotelu s 4 zvjezdice, a poznajete internacionalnu kuhinju i imate iskustva i vještine prezentiranja hrane, ovo je prilika za vas. Klik na brzu prijavu. Sretno!

    Brala d.o.o., farma osnovana  2011. godine, u okviru koje posluju benzinska postaja s trgovinom i restoranom, poljoapoteka, obiteljski hotel i vinograd, proširuje tim. Trenutno zapošljava: Agronoma u poljoljekarni. Potrebne kvalifikacije su VSS agronom, trogodišnje iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijaviti se možete ovdje.

    METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, proširuje svoj tim u Zadru i Rijeci i zapošljava na poziciji: Voditelj ključnih kupaca. Ako aplicirate na ovaj natječaj imate priliku biti odgovorni za pronalaženje potencijalnih kupaca, inicijativu, razvoj i komunikaciju oko posebnih ponuda vezanih uz proizvode, cijenu i usluge. Ako imate VSS ekonomskog usmjerenja, 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, kao i iskustvo u HoReCa kanalu, ovo je prilika za vas. Klik na link.

    Aluflexpack novi d.o.o. ima otvoren natječaj za Projektnog administratora u Zadru. Na ovom poslu vas očekuje administrativna podrška voditelju projekata u svim fazama izrade i provedbe projekata te praćenje provedbe. Prijaviti se možete putem brze prijave.

    DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta traži visokomotiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji: Savjetnik za ljepotu. Mjesto rada: Zagreb, Pula, Zadar, Split. Odgovornosti na ovom poslu uključuju informiranje kupaca o proizvodima i održavanje imidža branda na prodajnom mjestu, razvijanje i jačanje prodajnih aktivnosti kroz poznavanje branda, vršenje promotivnih aktivnosti vezanih uz usluživanje kupaca na mjestu prodaje, rad s luksuznim brandovima Lancome, Biotherm, YSL. Kliknite na brzu prijavu.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Na sjednici Gradskog vijeća Grada Knina zaiskrilo između...

    Na samom početku sjednice Gradskoga vijeća Grada Knina zaiskrilo je na prvoj, rekli bismo bezazlenoj točki, na izmjenama i dopunama Statuta Kninskog muzeja u...

    Mladi drniški reper Peki objavio svoj prvi solo...

    Peki, mladi reper iz Drniša i jedna od vodećih senzacija ovogodišnjeg Drito X festivala, objavio je debitantsko studijsko izdanje. Riječ je o albumu naslova...

    Ne propustite večeras svirku u Azimutu. Sviraju Pauci,...

    Nakon što je u četvrtak navečer u klubu Azimut u Šibeniku otvorena izložba „60 godina rock and rolla u Šibeniku”, program obilježavanja 60. obljetnice...

    NAJNOVIJE

    Na sjednici Gradskog vijeća Grada Knina zaiskrilo između oporbenog vijećnika Čolaka i ravnatelja Kninskog muzeja Šimića

    Na samom početku sjednice Gradskoga vijeća Grada Knina zaiskrilo je na prvoj, rekli bismo bezazlenoj točki, na izmjenama i dopunama Statuta Kninskog muzeja u...

    Mladi drniški reper Peki objavio svoj prvi solo album, a gosti su mu Grše, Hiljson Mandela, Vojko V i Bore Balboa

    Peki, mladi reper iz Drniša i jedna od vodećih senzacija ovogodišnjeg Drito X festivala, objavio je debitantsko studijsko izdanje. Riječ je o albumu naslova...

    Ne propustite večeras svirku u Azimutu. Sviraju Pauci, Polaris i No1

    Nakon što je u četvrtak navečer u klubu Azimut u Šibeniku otvorena izložba „60 godina rock and rolla u Šibeniku”, program obilježavanja 60. obljetnice...