Općina Ružić zaposlit će 20 žena na dvije godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Ružić objavila je Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u projektu ‘Pružimo dostojan život stanovništvu ruralnog područja’ iz programa zapošljavanja žena ‘Zaželi’. Traže 20 radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju.

Žerne bi radile u devet naselja Općine Ružić, a bit će zaposlene na određeno vrijeme odnosno 24 mjeseca. Prijave se podnose poštom ili osobno na adresu: Općina Ružić, Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić, u roku od 8 dana od dana objave oglasa na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Više informacija potražite na internetskoj stranici Općine Ružić.

Program ‘Zaželi – program zapošljavanja žena’ u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unapređenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU, s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.


Pratite nas i na društvenim mrežama: