Najiščekivaniji koncert sezone ostat će zapamćen: Bryan Ferry oduševio publiku na Tvrđavi sv. Mihovila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vrhunskim nastupom Bryana Ferryja na Tvrđavi sv. Mihovila zaključen je niz gostovanja glazbenika svjetskog kalibra – LP, Mario Biondi, Róisín Murphy i brojnih drugih koji su ovo ljeto publici na najljepšoj pozornici na Jadranu priuštili sate i sate glazbenog užitka.

Osnivač legendarnog benda Roxy Music do danas je zadržao svoj zvjezdani status među svim generacijama ljubitelja dobre glazbe, a na Tvrđavi sv. Mihovila sinoć je oko tisuću sretnika uživalo u njegovoj bezvremenskoj glazbi. Koncert 72-godišnje britanske glazbene ikone slobodno se može nazvati najiščekivanijim koncertom ljeta što i potvrđuje i rekordan rok u kojem su ulaznice bile rasprodane – 36 sati!

 

 

SNAGA Šibenski portal

Bryan Ferry na Tvrdavi sv. Mihovila


Sa sigurnošću se može reći da je Ferry najveća zvijezda koja je do sada nastupila u Šibeniku, a pred punim tribinama Tvrđave u izvedbi sedmočlanog benda vrhunskih glazbenika publici je pružio dvosatno nezaboravno iskustvo. Predgrupa Bryanu Ferryju bile su cure iz britanskog pop trija Paradisia, koje su se lani predstavile debitantskim albumom ‘Sound Of Freedom’, dok je britanski šarmer koncert otvorio s ‘The Main Thing’, nakon čega su se samo redali hitovi koje je publika vrlo brzo zapjevala. U nekim trenucima skoro pa u deliriju.

s25

Najiščekivaniji koncert godine mnogima je bio ne samo najbolji koncert na Tvrđavi, već u životu, moglo se čuti iz publike.


Pratite nas i na društvenim mrežama: