Radovi na uređenju prostora HGSS stanice Šibenik – Ispostava Knin uskoro bi mogli biti gotovi. Do sad su postavljena vanjska obilježja HGSS-a na staklene površine, a postavljena je i nova kanalizacijska i vodovodna mreža uz niveliranje podnih površina.

Da bi prostor bio u potpunosti spreman i kako bi zadovoljio potrebe Stanice, slijedi uređenje male kuhinje, oružarnice, oprema prostora namještajem i odgovarajućim uredskim i radnim materijalom, te uređenje sanitarnog čvora i provođenje novih  elektro instalacija.

Naime, prije dvije godine Stanica Šibenik dobila je od Grada Knina prostor u najam, a u ožujku 2018. godine donesena je službena odluka o osnivanju Ispostave Knin. Kako HGSS Šibenik u svom redovnom sastavu broji čak osam članova sa šireg kninskog područja, odluka o osnivanju Ispostave Knin izuzetno podiže interventnost stanice, kao što i znatno skraćuje vrijeme akcija od dojave do izlaska na teren.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.