" "
Više

    " "

    FOTO Promocija prve generacije studenata sveučilišnog Studija energetike u Šibeniku

     

    Prva generacija inženjera prvostupnika energetskih tehnologija promovirana je danas na dislociranom preddiplomskom sveučilišnom Studiju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku.

    Na svečanosti su, uz gradonačelnika Željka Burića i župana Gorana Pauka, nazočili rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, dekani Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Fakulteta elektrotehnike i računarstva Dubravko Majetić i Gordan Gledec, bivši dekani FSB-a i FER-a Zvonimir Guzović, Nedjeljko Perić i Mislav Grgić te voditelj Studija Marko Delimar.

    29242-v

    – Iznimno mi je zadovoljstvo čestitati vam na uspješno završenom  jednom od najkompleksnijih studija našeg Sveučilišta. Uz veliku podršku Grada Šibenika, s vama smo unaprjeđivali i razvijali šibenski Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, a to ćemo nastaviti raditi i dalje. Šibenik je mnogo doprinio razvoju Republike Hrvatske u tehničkom i tehnološkom pogledu, a drago mi je što sada ima mlade koji će tu tradiciju nastaviti – poručio je promoventima rektor Damir Boras.

    29246-v

    – Čestitam vam na uspješno završenom Studiju, a ujedno vam i čestitam i na izboru ovog Studija. Osim za vas, ovo je i važan trenutak za grad Šibenik s obzirom da od danas imamo prvu generaciju sveučilišnih prvostupnika. Grad Šibenik  nastavlja raditi na razvoju novih studijskih programa i jačanju studentske infrastrukture. Našim mladima želimo osigurati što raznovrsnije i kvalitetnije studijske programe, kako više ne bi morali napuštati grad i kako bismo u Šibenik privukli mlade iz cijele Hrvatske i drugih zemalja – kazao je gradonačelnik Željko Burić.

     

    Čestitkama i prigodnim riječima okupljenima se obratio i župan Goran Pauk. Nakon svečanog polaganja prisege diploma je uručena 12 sveučilišnih prvostupnika inženjera energetskih tehnologija.

    – Hvala svim profesorima i cijelom nastavnom kadru što su nas konstantno poticali da budemo bolji i svima koji su omogućili da ovaj Studij funkcionira na najvišoj razini – kazao je u ime promovenata Luka Budin.

    29250-v

    29247-v

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...