Više

    Vikend đirada: Koncerti, zabava uz društvene igre, stand up, kviz. Što god da odaberete nećete pogriješiti

     

    I ovog tjedna u našoj rubrici pronađite idealno mjesto za odličan provod.

     

    Četvrtak 22. studenoga

    Ovog studenog Na Maloj Loži puno novitada. Svakog dana uživajte u svojim omiljenim napicima. Do kraja studenog uz važeću člansku iskaznicu Prijatelja Tvrđave kulture ostvarite popust od 20% na cjelokupnu vinsku listu. Radnim danom, od ponedjeljka do petka od 17 do 20 sati, nakon posla se osvježite omiljenom kombinacijom Gina i tonica prema izboru po promotivnim cijenama.

    Četvrtak je vrijeme za kviz. U Cafe baru A3 u Kninu vraćaju se Pub Quizu kojeg vode Mišica i Romana. Početak je u 20:45, a prva tri mjesta osvojit će i vrijedne nagrade.

    Prošlog mjeseca je SplickaScena svojom Dalmatinskom večeri otvorila stand-up sezonu u Azimutu, a u studenom šibenskoj publici predstavit će se posebni gosti. Hazim i Filip dolaze ispričati najsmješnije situacije u koje Bosanci mogu upasti. ‘Stand Up Comedy Made In Bosnia’ je najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inozemstva. Upad je 30 kuna.

    azimut stand up2

    Svi ljubitelji kviza ovog četvrtka dolaze na svoje. Liga ‘Nogometne ikone’ u Mystic baru starta od 20 sati. Pravila su jednostavna, svatko igra za sebe i bodovi se zbrajaju i rangiraju na tablici. Broj ekipa je ograničen, prijavite se na vrijeme.

    Petak 23. studenoga

    Rap večer očekuje vas u Oksidu. Rap i hip hop scena cvijeta, poglavito među mladim snagama, a u goste dolaze Tomen i Mijagi. što vas još očekuje provjerite već ovog petka u Disko klubu R udruge Oksid s početkom u 21 sat.

    rap vecer oksid

    I ovog petka najbolja zabava očekuje vas u Public baru uz tamburaški sastav Miris juga. Početak je u 22 sata, a zabavu će upotpuniti lijepe hostese, nagrade i promotivne cijene pića.

    Klub Azimut ovog petka oživit će glazbu osamdesetih. Pridružite se i plesom proslavite uspomenu na lude 80-te, a frizurom i odjećom dočarajte duh tog ludog vremena. Početak je u 22.30 uz slobodan ulaz.

    U Caffe baru Enigma u Ražinama priprema se odlična atmosfera za koju će se glazbeno pobrinuti DJ Vlade, a večer će još dodatno uljepšati atraktivne hostese.

    Tradicionalni koncert ‘A i vi ste s nama iako vas nima’ u spomen na prerano ugašene živote Tonija Grguričina iz klape Teuta i Joška Arasa Biće iz klape Fortica održat će se u petak u 20 sati u HNK u Šibeniku. Nastupit će kvartet ‘Gimnazijalke’ uz gitarističku pratnju Luke Ćevida, duo Nataša Cvitan Plazibat i Tome Cukrov, klapa ‘Subrenum’ iz Župe dubrovačke, ‘Munita’ iz Zadra, ‘Kampanel’ iz Zagreba i diva hrvatske glazbene scene Meri Cetinić u duetu s kćeri Ivanom Burić. Ulaznice se mogu nabaviti u Caffe baru Žveljarin od 7 do 14 sati.

    Tamburaški sastav Ringišpil i DJ Mladen zabavit će vas do ranih jutarnjih sati u Taboo Grill&Club.

    Subota 24. studenoga

    Što je luda zabava bez tamburaša? Ovu subotu u klubu Inside gostuju Sinovi ravnice. Očekuje vas vrhunska zabava i odlična glazba.

    Večer za ekipu na malo drugačiji način. Kada ste zadnji put zaigrali Pictionary? Provedite nešto drugačiju, ali izuzetno zabavnu večer u Barcode baru uz odličnu društvenu igru. Početak je u 21 sat.

    Pod organizacijom udruge Atribut u Cafe baru A3 dolazi odlični indie pop-rock band ‘Lika Kolorado’. Koncert počinje u 21.30,a ulaz je 20 kuna.

    lika kolorado a3 najava

    Glazbeni projekt Marka Vukovića, Svemirko, gostuje ove subote u klubu Azimut. Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. Početak je u 22.30.

    DJ Karmelo pobrinut će se da vam večer u Enigmi protekne u što boljem raspoloženju. Na rasporedu je kao i uvijek Ladies Night, početak je u 21 sat uz slobodan ulaz.

    Svratite ovog vikenda i do Vodica jer tamo zabava ne prestaje, pogotovo u Caffe baru Dalmatino. Ne propustite odličnu večer uz grupu Babalubam.

    Subota je vrijeme za izlazak, a najbolji provod nudi Taboo Grill&Club. Tamo će vas ove subote zabaviti resident DJ Struja.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Stručna delegacija pedagoga iz Seoula posjetila Dječji vrtić...

    U sklopu stručnog studijskog boravka u Hrvatskoj, Dječji vrtić 'Ljubica' šibenske gradske predškolske ustanove 'Smilje' posjetila je danas grupa od 45 voditelja i odgojitelja...

    Ovo je nova direktorica kluba sa Šubićevca, u...

    Hrvatski nogometni klub Šibenik dobio je novu direktoricu. Riječ je o Sabrini Buljubašić, koja će službeno biti predstavljena u petak, na presici uoči utakmice...

    Povodom Dana planeta Zemlje u Knjižnici predstavljanje slikovnice...

    U povodu Dana planeta Zemlje u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u ponedjeljak, 22. travnja u 12 sati bit će predstavljena slikovnica "Spasilačka služba". Slikovnica...

    NAJNOVIJE

    Stručna delegacija pedagoga iz Seoula posjetila Dječji vrtić ‘Ljubica’

    U sklopu stručnog studijskog boravka u Hrvatskoj, Dječji vrtić 'Ljubica' šibenske gradske predškolske ustanove 'Smilje' posjetila je danas grupa od 45 voditelja i odgojitelja...

    Ovo je nova direktorica kluba sa Šubićevca, u FK Sarajevu odradila je zapažen posao

    Hrvatski nogometni klub Šibenik dobio je novu direktoricu. Riječ je o Sabrini Buljubašić, koja će službeno biti predstavljena u petak, na presici uoči utakmice...

    Povodom Dana planeta Zemlje u Knjižnici predstavljanje slikovnice ‘Spasilačka služba’

    U povodu Dana planeta Zemlje u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u ponedjeljak, 22. travnja u 12 sati bit će predstavljena slikovnica "Spasilačka služba". Slikovnica...