Ceste su mokre i skliske u Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru i na širem riječkom području, a zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba.

Zbog magle je smanjena vidljivost na dionici autoceste između čvorova Čarapine i Ploče, gdje je brzina ograničena na 80 kilometara na sat te između čvorova Gornja Pločai južnog portala tunela Sveti Rok gdje je ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Dvosmjerno, jednom stranom kolnika ili uz privremenu regulaciju vozi se između čvorova Karlovac i Novigrad, između tunela Sveti Rok i odmorišta Jasenice, na autocesti Goričan-Zagreb i između čvorova Ludbreg i Varaždin, na Istarskom ipsilonu između čvorova Cerovlje i Lupoglav te čvora Lupoglav i tunela Učka, na Jadranskoj magistrali u Rijeci, te na autocesti Orehovica-Šmrika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.