Petrus restoran na Banju definitivno je odlučio zacrtati novi smjer kuhinje u Šibeniku, jer svake subote donose potpuno novi mesni i riblji meni u tri slijeda, a od novog kojeg pripremaju za ovu subotu, rast će vam zazubice! Zato se nemojte previše dvoumiti, nego već danas rezervirajte stol i uživajte u bogatoj večeri i odličnoj glazbi za koju će biti zaduženi Sax & DJ Bake Jr.!

Salata od hobotnice, tuna steak s rižotom i rikulom te palačinke sa šumskim voćem i sladoledom, trodijelna su simfonija okusa na ribljem meniju koju možete doživjeti u Petrusu ove subote. Preporuka kuće svakako je i čaša pošipa Korta Katarina, a cijeli meni platit ćete svega 180 kuna!

3petrus

Za istu cijenu svi ljubitelji mesa dobit će domaći pijat i na njemu domaći sir, domaću lepinju i pršut, a uslijedit će potom odležani ramstek pečen na žaru i serviran s prženim krumpirom i povrćem, a desert su palačinke sa šumskim voćem i sladoledom. Uživajte u bogatim okusima uz čašu autohtonog vina Svrdlovina Smilčić.

Svi oni kojima je trodijelni meni ipak previše, mogu uživati u jelima a la carte! Stoga nemojte čekati posljednji trenutak, već svoj stol u Petrusu rezervirajte na vrijeme na broj 092 3302 992 ili 095 3630 454. A ukoliko ne stignete u subotu, bilo kojim drugim danom u Petrus restoranu možete uživati u ribljim i mesnim menijima. Restoran je otvoren svaki dan od 15 sati.

2 petrus4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.