Riblja ili mesna čarolija, probajte se odlučiti! Petrus je subotu totalno ‘zapaprio’ s ponudom…

Koji meni u tri slijeda odabrati za uživanje u vrhunskoj hrani i odličnoj glazbi u restoranu Petrus ove subote, bit će jedino pitanje za vas! Naime, nova subota donosi novi slijed jela i novu glazbenu poslasticu u poznatom restoranu s najljepšim pogledom na Šibenik, stoga provjerite što nude, izaberite meni i rezervirajte stol što prije!

Rezani ramsteak na rukoli s grana padanom, svinjski medaljoni u umaku od kapara i balsamika uz lagano pečeni batat i prokulice, te sorbet od šumskog voća, tri su dijela mesnog menija uz koji će izvrsno pasati i čaša vrhunskog vina Korlat Syrah.

Birate li ipak riblji meni, za stol će vam redom stizati carpaccio od jadranske tune, losos u umaku od naranče, đumbira i čilija uz couscous s povrćem, te sorbet od šumskog voća. Za 180 kuna, koliko koštaju i riblji i mesni trodijelni meni, dobit ćete i čašu vina Maraština Figurica Smilčić.

A cijelu gozbu zaokružit će nastup dua Privatna praksa!

Svi oni kojima je trodijelni meni ipak previše, mogu uživati u jelima a la carte. Stoga nemojte čekati posljednji trenutak, već svoj stol u Petrusu rezervirajte na vrijeme na broj 092 3302 992 ili 095 3630 454. Ako ne stignete u subotu, bilo kojim drugim danom u Petrus restoranu možete uživati u ribljim i mesnim menijima. Restoran je otvoren svaki dan od 15 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.