" "
Više

    " "

    Ljubavni horoskop: Evo što mjesec zaljubljenih donosi vašem znaku

     

    OVAN 

    Ne trebate se bojati da ćete ostati sami, imat ćete puno ljudi oko sebe, ali zbog nekih vaših karakternih osobina neki odnosi mogli bi patiti. Pravo je vrijeme da takve mogućnosti promijenite i da poradite na sebi tijekom veljače 2019. godine. Bit ćete jako odlučni. Iskoristite ovo vrijeme i postanite samodiscipliniraniji, piše portal Atma.

    Venera iz Jarca 2. veljače natjerat će vas da pristanete na kompromise i da preuzmete obaveze. Vaš ljubavni život bit će pod roza oblakom, preplavljen srećom i zabavom. Neki od vas mogli bi se zaručiti. Ako se potrudite, obiteljski život bit će ispunjavajuć, a stariji članovi obitelji bit će zadovoljni načinom na koji se posvećujete vašim obavezama. Ako niste u vezi, ovaj mjesec biste mogli na radnom mjestu upoznati potencijalnog partnera ili partnericu. Povoljan period je oko 3. veljače kada Venera pravi pozitivan aspekt, a Pun Mjesec vam isto tako može pomoći. Krajem mjeseca moguće su poteškoće u komunikaciji. Ne zaboravite se postaviti diplomatski. Mogli bi razmišljati o ulasku u tajnu vezu.

    BIK 

    Ljubavni život tijekom veljače 2019. godine povezan je s društvenim aktivnostima. Početkom mjeseca moguće su poteškoće u obiteljskom životu, ali polako sve dolazi na svoje mjesto. Imat ćete prilike da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da upoznate nove ljude. Prijatelji će vam biti važni i uživat ćete u druženjima s njima. Iako će vam društvene aktivnosti i događanja biti važni, ipak će vam ljubav biti još važnija.

    Venera poboljšava vaš ljubavni život nakon 3. veljače i donosi vam nezaboravne trenutke. Venera se pridružuje Saturnu i Plutonu u Jarcu. Ovakva kombinacija učvršćuje veze. Imat ćete snažnu želju da nešto stvorite ili sagradite, bilo doslovno ili na neki drugi način. Povoljan je mjesec za ulazak u brak ili za odluku o zajedničkom životu, pa i za kupovinu nekretnine. Što god poduzeli, ovo je znak napretka za život u dvoje. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu i to vezu kakvu želite, nastalu iz velike ljubavi. Jedino što ćete se možda morati prilagoditi drugačijoj kulturi ili nečem nepoznatom.

    BLIZANCI

    Istraživat ćete nove stvari na osobnom i ljubavnom planu. Želite pažnju i ljubav, ali istovremeno i dovoljno slobode kako bi se posvetili karijeri i društvenom životu. Potaknite razgovore već početkom mjeseca. Ulit ćete povjerenje ako otvorite svoje srce i ako iskreno saslušate voljenu osobu. Neke stvari su skrivene u vama i nepoznati dio vas može izaći na površinu u ovom periodu.

    Ovo će biti mjesec pun pustolovina, a vi se nećete bojati reći ono što vam je u mislima. Obiteljski i bračni život bit će ispunjavajuć i harmoničan. S vremena na vrijeme moguća je emotivna nestabilnost, posebno krajem mjeseca. Tada je povećana doza stresa, pa lakše može doći do nesporazuma i do donošenja krivih zaključaka. Unatoč tome, možete očekivati aktivan i dinamičan ljubavni život tijekom veljače 2019. godine. Ako niste u vezi, ovaj mjesec je povoljniji za flertove i avanture, nego za velike ljubavne priče. Ipak, Venera u Jarcu može donijeti odgovorniji stav. Za sada nemojte donositi važne odluke.

    RAK 

    Koncentrirat ćete se na osobni razvoj i na ono što vam budućnost može donijeti. Puno toga ste prošli do sada, ali sada je vrijeme da vam krene na bolje. U bračnom životu željet ćete ostvariti bolji odnos, više sreće za oboje, ali suočit ćete se s poteškoćama. Ako morate donijeti bilo kakvu odluku koja uključuje voljenu osobu, budite pažljivi i dobro razmislite. Upravo donošenje odluka koje vama gode, bez da su u to uključeni voljena osoba i ostali članovi obitelji, mogu donijeti najviše nesporazuma i nepotrebnih komplikacija. Nije problem u isprobavanju novih stvari, ali morate uključiti članove obitelji u donošenje odluka kako bi vam mogli pomoći.

    Unatoč svemu, zvijezde su vam naklonjene tijekom veljače 2019. godine. S voljenom osobom možete ostvariti niz zajedničkih, dugoročnih projekata. Možete osjećati sigurnost uz voljenu osobu i znati da se na nju možete osloniti, kao i na savjete koje vam može dati. Pokažite svoju nježnu i osjećajnu stranu. Ako ste u neformalnoj vezi, može doći do sklapanja zaruka. Kod nekih će biti drugačiji slučaj, ako se dođe do zaključka da se dalje zajedno ne može, doći će do razilaženja.

    LAV 

    Sam početak mjeseca, 4. veljače 2019. godine obilježen je događajem. Mlad Mjesec događa se u vašoj 7. kući. To znači da ulazite u novu fazu vašeg bračnog života ili života u paru. Ako niste u vezi, pomoći će vam da upoznate novu ljubav. Pravi je period da na vaš brak ili vezu pogledate novim pogledom, da razmislite o očekivanjima koje imate od veze i partnera. Možete očekivati razna iznenađenja i preokrete, posebno kada Sunce (vladar Lava) uđe u vašu 8. kuću (kuću intimnosti). Bit ćete živi dokaz činjenice da sve ovisi o tome što se događa ispod plahte.

    Uživat ćete u harmoničnom ljubavnom životu tijekom veljače 2019. godine. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razriješiti. Jupiter još uvijek čuva vašu kuću ljubavi, pa ćete biti vedri i optimističnog pogleda na vaš ljubavni život. Obiteljski život bit će na prvom mjestu i najvažnija podrška u svemu što ćete željeti ostvariti. Teške prepreke lakše ćete savladati. Imat ćete aktivan društveni život, što je dodatan plus za one koji nisu u vezi , pa mogu očekivati posebno ljubavno poznanstvo.

    DJEVICA 

    10. veljače i 19. veljače 2019. godine Merkur, vladar vašeg znaka i Sunce, prolaze kroz vašu 7. kuću. Ovaj mjesec vaša pažnja usmjerena je na partnerstva, veze, brak i obitelj. Ni pod koju cijenu nećete zanemariti ili ugroziti vaš obiteljski ili ljubavni život. Tražit ćete rješenja za starije probleme. Možda ponovno počnete razgovarati s nekim do koga vam je stalo. Bračni život bit će ispunjeniji i harmoničniji nego inače, jer ćete pregovorima doći do kompromisa. Ako tajne isplivaju na površinu ili stvari koje je teže prihvatiti, ovo je najbolji period za razgovor o tome.

    Odnosi s ostalim članovima obitelji će postati kvalitetniji zbog toga što ćete im posvetiti više vremena. Imajte na umu i utjecaj Neptuna. Merkur je u konjunkciji s Neptunom 18. i 19. veljače, pa tada može doći do krivih zaključaka, do ljubavnih fantazija i snova o braku ako ste u neformalnoj vezi. Tada ćete biti u stanju sve oprostiti. Imajte na umu da tako stavljate oružje u ruke osobama koje žele iskoristiti vaše dobro srce. Venera podržava realniji pogled i pomaže vam da prepoznate konkretne znakove, ne samo prazna obećanja i da dobro odaberete. Ako niste u vezi, ovaj mjesec mogli bi ući u vezu, ali neće vam biti lako odabrati. Ne žurite. Bolje je krenuti polako, pa odnos s vremenom može postati snažniji.

    VAGA 

    Obitelj i ljubav na prvom su mjestu tijekom veljače 2019. godine. Ljubavni život je pun događaja, strasti su jake a privlačnost neodoljiva. Strast je naziv igre ovaj mjesec. Libido raste, što je sjajno za starije parove, ali samo ako je vaš interes usmjeren prema voljenoj osobi. Ako nije, u drugom djelu mjeseca mogli bi se uplesti u izvanbračnu aferu ili otkriti da je voljena osoba ima. Ipak, neće sve Vage željeti nezaboravne igrice zavođenja i avanture. Venera, planeta koja vlada Vagom, ulazi u vašu 4. kuću (obitelj i dom) 4. veljače. Neke Vage bit će brižne i posvećene voljenoj osobi i članovima obitelji, željet će što više vremena provesti uz njih i stvoriti topli dom i harmoničnu kućnu atmosferu.

    Odnos s voljenom osobom je sjajan, jer jedno drugome ispunjavate želje. Ipak, može doći do napetosti zbog financijske situacije, ali to ćete preokrenuti sebi u korist, ukoliko ne pretjerate s troškovima. Volite raskoš i posebno će vas mamiti dobra hrana i nakit. Dobro isplanirajte na što ćete potrošiti novac. U ljubavnom životu šarm je motivirajuć faktor. Ako niste u vezi, s lakoćom ćete privući osobu koja vam se sviđa.

    ŠKORPION 

    Ovaj mjesec birajte stvari koje vas čine sretnima i opuštenima. Nemojte dopustiti da netko utječe na odluke koje želite donijeti. Željet ćete više stabilnosti. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće partnerstva i braka Škorpiona ulazi u Jarca 4. veljače. Razgovori s voljenom osobom tada mogu postati previše ozbiljni i može pomisliti da ste proračunati i hladni.

    Na sreću, Merkur aktivira kuću ljubavi Škorpiona 10. veljače i Sunce 19. veljače. Naći ćete najbolje riječi kako bi iskazali i potvrdili ljubav ili da priđete osobi koja vas privlači. Vaš ljubavni život bit će uzbudljiv. Voljena osoba uživat će u vašem društvu i pažnji kojom ćete ju obasipati. Mars 14. veljače prolazi kroz vašu 7. kuću (kuću partnerstva i braka) pa može doći do nesporazuma i svađa kod parova koji su dugo zajedno. Možda će voljena osoba biti svadljivija no inače. Ako niste u vezi, ovaj mjesec mogli bi upoznati novu ljubav kroz društvena događanja ili na poslu. Mars vam donosi više hrabrosti, pa ćete lakše pristupiti nekome tko vam se sviđa.

    STRIJELAC 

    Važno je ostvariti ravnotežu tijekom veljače 2019. godine između ljubavnog, društvenog i poslovnog života. Prvi dio mjeseca je strastven, jer tada Mars prolazi vašom kućom ljubavi i susreće Urana, što pojačava još više strast. Golema energija koju pokreću Uran i Mars može biti, na neki način, destruktivna, može donijeti nestabilnost, svađe ili agresiju zbog ljubavnih ciljeva. Bit ćete okupirani donošenjem odluka, ali nemojte zaboraviti na voljenu osobu, obitelj i prijatelje.

    Budite iskreni i podijelite svoje brige s voljenom osobom. Tada će znati što se događa i rado će vam pomoći. Na vama je da održite mir i harmoniju u obiteljskom životu, jer do neslaganja može doći zbog vas. Pokušajte promijeniti neka svoja ponašanja i stavove. Situacija može biti obrnuta. Na primjer, voljena osoba možda će biti osjetljiva i ranjima i ne treba joj da je bombardirate sa svime što smatrate da je ispravno i od pomoći. Radije se potrudite i iskreno saslušajte što vam govori. Za neke Strijelce energija Marsa i Urana donosi predivne preokrete. Ako niste u vezi, mogli bi ovaj mjesec upoznati nekog posve drugačijeg od drugih, osobu koja će vam pristupiti nerezervirana i probuditi vam maštu.

    JARAC 

    Veljača 2019. godine je aktivna kada se radi o vašem ljubavnom životu. Smijeh će se čuti u svakom kutku vaše kuće i održat ćete mirnu i harmoničnu atmosferi čitav mjesec. Venera vam donosi atraktivnost i lako ćete osvajati srca. Ako niste u vezi, ovaj mjesec bi mogli ući u novu vezu. Možemo reći da ćete biti bolje raspoloženi i otvoreniji za razgovor s potencijalnim partnerom ili partnericom. Šarmantni ste i mogli bi prići nekome tko je sramežljiviji od vas. Ako uđete u vezu ili ste nedavno ušli, nemojte postati previše ozbiljni ili previše ozbiljno gledati na razvoj veze.

    Mars ulazi u vašu 5. kuću 14. veljače i pokreće vas. Možda ćete tada na čudnovat način pristupiti nekome, ali barem ćete pokušati. Za one koji su u braku neće biti većih promjena. Mogli bi poraditi na vašem odnosu, zbližiti se više, posebno nakon 19. veljače kada Sunce (vladar kuće intimnosti) uđe u Ribe, romantičan i osjećajan znak. Pun Mjesec 19. veljače može donijeti razotkrivanje tajni ili će na površinu isplivati stariji problemi. Zajedno možete naći najbolja moguća rješenja.

     

    VODENJAK 

    Veljača 2019. godine je mjesec tokom kojeg ćete biti usmjereni na sebe i svoje želje. Sve što poduzmete bit će radi vas, a ne radi bilo koga drugog. Povremeno ćete biti sebični, ali to neće biti na svim životnim poljima. Ipak ćete pokušati poraditi na sebi i svom karakteru i riješiti se loših navika. Ako želite napredak, morat ćete mijenjati društveni krug i udaljiti se od osoba koje vas vuku na dno. U ljubavnom životu može doći do preokreta na koji niste ni pomišljali. Bit ćete predani i vezani za voljenu osobu i davat ćete joj puno pažnje i ljubavi, što nije inače slučaj.

    Sunce, vladar kuće veza i braka Vodenjaka je u Vodenjaku do 19. veljače i donosi vam moć zavođenja i želju da se zbližite s voljenom osobom, ali i sposobnost da osvojite srce osobe koja vam se duže vremena sviđa ako ste sami. Mnogi od vas shvatit će u ovom periodu da voljena osoba ne ograničava vašu slobodu i da vam ne oduzima vrijeme za sebe. Pun Mjesec 19. veljače može donijeti krizne trenutke parovima koji su duže zajedno i koji imaju određenih financijskih problema. Imajte na umu da upravo krizni trenuci mogu voditi prema pronalasku rješenja, ako oba partnera to istinski žele.

    RIBE 

    Veljača 2019. godine može donijeti napetosti zbog obostrane posvećenosti karijeri. Iskrenim razgovorom i razumijevanjem sve možete riješiti. Odvojite vrijeme za ljubav i za članove obitelji i zabavit ćete se. Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine može označavati novi početak u vašem ljubavnom životu. Iako se to može više odnositi na postojeću vezu koja je prošla uspone i padove. Neke Ribe neće moći ući u novu vezu ili preuzeti odgovornost u sadašnjoj vezi sve dok ne otpuste nešto iz svoje prošlosti. Može se raditi o prijašnjoj vezi koju nisu otpustili ili osobi za koju još uvijek imaju osjećaja. Savjetujemo da poradite na podsvijesti i na prošlosti, budući da u ovom periodu mogu mnoge tajne isplivati na površinu i narušiti sadašnju vezu.

    Merkur, planeta koja vlada vezama i brakom Riba ulazi u Ribe 10. veljače i donosi pozitivne okolnosti za Ribe koje su u braku ili koje traže novu ljubav. U vašem životu napravit će se mjesta za romantiku, poeziju i nježnost, ali 18. i 19. veljače idu ruku pod ruku sa samozavaravanjem. Najviše trebaju na oprezu biti oni koji tada upoznaju nove osobe, jer se lako mogu prevariti u procjeni. Ako ste u braku, provjerite ima li voljena osoba skrivene interese ili vam pokušava nešto slagati. Ima i slučajeva kada parovi lakše oproste i nanovo izgrade povjerenje. Ribe koje su nesretne u vezi, sada će naći izlaz iz takve veze.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana...

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na...

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati...

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera...

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana misa posvete ulja

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na buvljaku a navečer plešite uz Ministrante

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati ‘šudar’ ili izraditi svoj ‘škanjel’

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera i juga’ u devetoj izbornoj jedinici

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...