Kako biste uklonili poruku koju ste poslali i želi te ju vratiti kucnite na nju. Pojavit će se opcija Remove for everyone. Odaberite ju i to je to.

Možete također i odabrati opciju koja uklanja samo odabrane poruke – kucnite na Remove for me. U oba slučaja poruke možete povući do deset minuta nakon što ste ih poslali, u razgovorima jedan na jedan i grupnim.

Značajka postupno postaje dostupnom za uređaje s operativnim sustavima Android i iOS. U izdanju aplikacije Messenger za web poruke možete ukloniti kao zadržite kursor računalnog miša iznad sličice s tri točkice uz balončić za razgovor i kliknite na dugme Remove, prenosi Tportal

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.