Gori ambulanta na Kapriju: ‘Zgrada je potpuno uništena, ovo je velika tragedija za naš otok’

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Krovište ambulante na Kapriju planulo je oko 10 sati, zbog čega su na intervenciju hitno brodom upućena dva vozila Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

NOVO, 14,10 – Vatrogasci raščišćuju urušeno krovište kako bi došli do međukatne konstrukcije koja i dalje gori – kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik.

12,10 sati

Na teren je stigla Javna vatrogasna postrojba Šibenik koja je uz pomoć mještana gasila vatru.

– Požar još nije lokaliziran i vatra još uvijek tinja na zgarištu, ali nema opasnosti od daljnjeg širenja – rekli su nam iz Županijskog centra 112.

RANIJE

Mještani su, kako doznajemo, vatru pokušali ugasiti opremom iz tamošnjeg DVD-a, a sada sve nade polažu u vatrogasce koji bi trebali stići svaki tren. Policijski brod je na terenu.

– Nema nikakve pomoći, ambulanta je skroz uništena. Prvo je izgorjelo krovište koje se urušilo u prostoriju, međutim, mještani su na vrijeme uspjeli izvući većinu inventara. Zgrada je u potpunosti uništena. Bila je to jedna od najbolje uređenih ambulanta u županiji i za naš otok to je velika tragedija – kazao nam je Dinko Jelovčić, predsjednik Mjesnog odbora Kaprije.

(M. Marotti, A.M. Crnica)


Pratite nas i na društvenim mrežama: