" "
Više

    " "

    Ovog tjedna 10 tvrtki traži radnike. Uvjeti su izvrsni, provjerite detalje

     

    Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

    TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 tisuća radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

    Storm Security d.o.o. zapošljava zaštitara/čuvara za područje cijele Hrvatske. Očekuju vas iznadprosječna primanja, stimulativne naknade, ugodno radno okruženje kao i profesionalni tim stručnjaka. Ovaj poslodavac zapošljava i umirovljene policijske službenike i pravosudne policajce, umirovljene zaštitare, vojnike i pripadnike obavještajnih službi. Klik na prijavu.

    novo-systems d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava prodajnog savjetnika koji će aktivno prodavati i savjetovati kupce te nakon stručnog školovanja postati vanjski savjetnik voditeljima proizvodnje i održavanja u najvećim hrvatskim tvrtkama. Poželjna je profesionalna strukovna ili trgovačka naobrazba, godina iskustva u B2B prodaji, osnovno poznavanje Microsoft Office alata te bazno znanje engleskog jezika. Možete očekivati primanja od 6.000 kuna, pa čak i više od toga. Sretno s prijavama!

    Mlinar d.d. zapošljava pekara/pomoćnog pekara u Šibeniku. Želite li raditi u vodećoj pekarskoj kompaniji u Hrvatskoj i regiji? Veseli vas pravljenje, slaganje i dekoriranje omiljenih pekarskih proizvoda? Komunikativna ste i vedra osoba? Vas se traži. Kliknite na link i prijavite se do 26. veljače. Ukoliko se više pronalazite na poziciji vozača, provjerite i taj natječaj. Mjesto rada je također Šibenik.

    Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za stručnjaka zaštite na radu u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje 2 godine iskustva, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

    Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva, građevinski radnik, građevinski tehničar – poslovođa. ‘Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  –  održavamo i upravljamo njihovom pričuvom’, ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

    Anterra d.o.o., nositelj franšize Hertz International – vodeće globalne rent-a-car organizacije, traži više vozača za rad u poslovnicama. Riječ je o dinamičnom poslu koji uključuje i brigu o vozilima – servisiranje, registriranje, zamjenu guma, popravke,… Uvjeti za prijavu su završena srednja škola, vozačka dozvola u trajanju od minimalno dvije godine, spremnost na rad u smjenama, komunikativnost i znanje stranih jezika. Mjesto rada:  Krk, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

    Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na impresivnih 15 pozicija! Pediker, SPA recepcionar, spasilac, Restaurant Manager, predstavljaju tek dio poslovne ponude. Sve radne pozicije možete provjeriti na linku i prijaviti u roku. Mjesto rada je Zadar.

    Lakona d.o.o. ima 12 raspisanih natječaja. Traže se djelatinici na pozicijama: voditelj restorana, kuhar, konobar te na brojnim drugim. Kojim? Provjerite na linku koji objedinjuje cijelu listu raspisanih natječaja, odaberite onaj ‘po svojoj mjeri’ i prijavite se do 15. ožujka. Mjesto rada je Živogošće i Podstrana.

    Smart Communications j.d.o.o., tvrtka koja djeluje na području telekomunikacija optičke infrastrukture, ima raspisan natječaj za voditelja akvizicija pri optičkoj infrastrukturi u Splitu. Kandidata na ovom poslu očekuje dostavljanje dokumentacije predstavnicima stanara i vlasnicima privatnih kuća, ažuriranje točnih podataka i kontakata ,kao i postavljanje pisma namjere u oglasne ploče zgrada. Prijavite se brzom prijavom.

    Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na...

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati...

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera...

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...

    FOTO U Skradinu završena treća faza projekta uređenja...

    U Skradinu je završena treća faza projekta uređenja staze i vidikovca utvrde Turina. Ovim projektom omogućit će se lakši pristup do utvrde Turina kao...

    NAJNOVIJE

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na buvljaku a navečer plešite uz Ministrante

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati ‘šudar’ ili izraditi svoj ‘škanjel’

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera i juga’ u devetoj izbornoj jedinici

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...

    FOTO U Skradinu završena treća faza projekta uređenja staze i vidikovca utvrde Turina

    U Skradinu je završena treća faza projekta uređenja staze i vidikovca utvrde Turina. Ovim projektom omogućit će se lakši pristup do utvrde Turina kao...