Udruga Oksid za rođendanski mjesec pripremila je već poznati 3u3 program koji je započeo prošlotjednim predavanjem povjesničara Josipa Pavića.

Program se nastavlja u subotu nastupom Fakofbolana, dok je 22. ožujka na rasporedu izložba.

– Posljednji 3u3 događaj u ožujku posvećujemo svim kreativcima i svima koji se tako osjećaju da svojim radovima sudjeluju na izložbi uoči rođendana udruge Oksid.
Stacionirana u Ražinama pokraj Šibenika, udruga Oksid okuplja mlade i kreativne ljude koji djeluju na raznim poljima umjetnosti, znanosti, glazbe, sporta i ostalome.
Upravo iz tog razloga nadamo se da će vaši radovi biti što raznovrsniji i što kreativniji.
Ako ilustriraš, fotografiraš, modeliraš ili svoju kreativnost iskazuješ nekim drugim medijem, pošalji nam svoj rad u A3, PDF formatu (150 – 300 dpi) te kratak opis rada i vaša ime i prezime ( poželjan i kratak opis čime se bavite. U slučaju da imate Facebook, Instagram ili neku drugu društvenu mrežu gdje se mogu pogledati vaši ostali radovi svakako istaknite).
Ukoliko želite ostati anonimni, a zanima vas reakcija okoline na vaš oblik kreativnosti to ćemo naravno poštovati jer je to vaše pravo izbora. S obzirom da nema ograničene teme i motiva radova Open Mind izložba je spremna i slobodna za sve – poručuju iz Udruge.

Radove i moguća pitanja vezana za izložbu možete poslati do 19.ožujka na mail 3u3.izlozba@gmail.com. Svi radovi bit će isprintani i izloženi 22. ožujka u prostorijama Disko kluba R i objavljeni na službenoj Facebook stranici udruge.

disko r

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.