Više

    Fotogenična i fina! Proljetna torta bez pečenja s neočekivanim sastojkom

     

    Idealna za one koji vole slatko, ali se od njega suzdržavaju. ‘Sirovi cheesecake’ napravit ćete u trenu, a s dodatkom neuobičajene namirnice dati mu potpuno drugu dimenziju, prenosi Zadovoljna.hr.

    Lavanda će se možda nekima činiti kao sastojak koji više pripada kupaonici nego kuhinji, no njezina primjena u slasticama danas je sve popularnija.

    U toj slatkoj, kremastoj torti bez rafiniranog šećera i glutena možete uživati bez grižnje savjesti, a njezin miris podsjetit će vas na toplije ljetne dane koji nam dolaze.

    Recept i način pripreme možete pronaći OVDJE.

     

    (FOTO:Ilustracija)

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Ispred Posjetiteljskog centra u kanalu sv. Ante...

    U organizaciji JU Priroda Šibensko-kninske županije i udruge 'Edukacijski inkubator' u kanalu sv. Ante, u uvali Minerska ispred Posjetiteljskog centra održana je smotra obrazovnih...

    Putovanje kroz kartografsku baštinu: Bruno Brakus predstavit će...

    U atriju Muzeja grada Šibenika u srijedu, 24. travnja u 20 sati bit će održano predstavljanje Kataloga Kartografske zbirke Muzeja grada Šibenika, autora Bruna...

    Druženje učenika TUŠ-a i djece iz ‘Kamenčića’ u...

    'I od malo se može puno' naziv je današnjeg susreta u Turističko ugostiteljskoj školi na kojem su dobru energiju i suradnju dijelili učenici TUŠ-a,...

    NAJNOVIJE

    FOTO Ispred Posjetiteljskog centra u kanalu sv. Ante održan Festival znanosti 2024.

    U organizaciji JU Priroda Šibensko-kninske županije i udruge 'Edukacijski inkubator' u kanalu sv. Ante, u uvali Minerska ispred Posjetiteljskog centra održana je smotra obrazovnih...

    Putovanje kroz kartografsku baštinu: Bruno Brakus predstavit će Katalog Kartografske zbirke Muzeja grada Šibenika

    U atriju Muzeja grada Šibenika u srijedu, 24. travnja u 20 sati bit će održano predstavljanje Kataloga Kartografske zbirke Muzeja grada Šibenika, autora Bruna...

    Druženje učenika TUŠ-a i djece iz ‘Kamenčića’ u pripremi ručka za malo novca

    'I od malo se može puno' naziv je današnjeg susreta u Turističko ugostiteljskoj školi na kojem su dobru energiju i suradnju dijelili učenici TUŠ-a,...