Još se jednom pokazalo kako je Škola košarke Dražen Petrović pravi inkubator košarkaških talenata. Brojni veliki igrači izašli su iz nje, jedan od najvećih sigurno je Dario Šarić. Šibenski NBA-ovac večeras je u dvorani na Baldekinu, u kojoj je dočekan ovacijama, stao rame uz rame (dobro, ne doslovno, ipak je ‘koji centimetar’ viši) s dječacima i djevojčicama koji su se okitili naslovom prvaka Hrvatske u Pazinu.

Djeca su uživala u tom trentuku, a uživao je i Šiši, koji se sigurno prisjetio svojih početaka u Školi košarke Dražen Petrović. Malenim prvacima bit će to sjajna uspomena. Sigurno će se sjećati i kako su im Funcuti skandirali ‘šampioni’, pred punim tribinama šibenskog hrama košarke. Dražen bi bio ponosan na njih. Kao što je sigurno ponosan i Dario.

Naslovom U9 prvaka države okitili su se: Vito Šarin, Tin Jurić, Lovre Bratić, Tomislav Dragović, Andrija Garma, Ena Ivić, Filip Mrša, Fran Hugo Burek, Bruno Tošić, Tonko Stošić, Matea Peran, Martin Špadina, Stipe Šarić, Filip Suton. Trener: Zoran Huljev. Vođa puta: Joso Marinović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.