Ova dva znaka Zodijaka će u lipnju sresti ljubav svog života

Jarac

Jarčevima će lipanj biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi riječ, jer će se mnoge stvari u ljubavi riješiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom lipnja/juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno onima koji su u vezi.

Mnogima od vas bit će izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. lipnja mogu se poremetiti ljubavni planovi s partnerom, piše portal Atma.

Poslije 14. lipnja, kada Venera prijeđe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slijede mnoga događanja na polju ljubavi koja će promijeniti tijek vaše sudbine. Period od 16. do 27. lipnja bit će vrlo turbulentan kada je o emocijama riječ.

Onima koji su slobodni Venerini aspekti s Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom donijet će karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći izbjeći s osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je vrlo zanimljiva, ali i izazovna u isto vrijeme. Onima koji su u vezi ovaj period bit će krizan, ali u isto vrijeme i pun emocija.

Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspješnim nadilaženjem problema, ukoliko su emocije jake, a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije temeljena na jakim temeljima ljubavi.

Rak

Rakovi, vi ćete se početkom lipnja/juna, pod utjecajem Venere iz vašeg znaka, proljepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osjećajniji prema partneru.

Posebno u periodu do 7. lipnja lijep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti donijet će vam lijepe trenutke s djecom i partnerom, a svi Rakovi koji žele proširiti obitelj ovo će biti jedan od ljepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom mjeseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku.

U periodu od 14. do 24. lipnja za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na vidjelo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplicirana. Možda će to biti nadređeni ili netko tko je vrlo autoritativan.

Pun Mjesec iz vašeg polja veza i braka, 28. lipnja donosi vam kulminaciju, razrješenje nekog događanja ili ljubavne situacije, ali i ozakonjenje veza.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.