Groznica šibenske noći 15. lipnja zahvatit će grad, ali i Tvrđavu Barone. Plesni taktovi vladat će pozornicom nad gradom od 21.30 sati, zaslugom Scifidelity Orchestra! Majstori jazza tvrđavu će vratiti u zlatno doba plesnjaka, retro zvukom kojem je teško odoljeti.

Fantastična energija koja oživljava i najstarije kosti odlika je kojom su osvojili simpatije šire javnosti nastupom na Supertalentu prije dvije godine. Bilo da se radi o univerzalnim jazz standardima ili originalnim autorskim djelima koje izvode, svaki put iznova na publiku uspiju prenijeti zaraznu pozitivnu energiju. Dosada su nastupali u klubovima i na ulicama diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije i Njemačke, a tom će popisu nadodati i pozornicu Tvrđave Barone gdje stižu u aktualnom sastavu: Filip Horvat (trombon), Stjepan Horvat (kontrabas), Benjamin Horvat (banjo) i Robert Pajić (klarinet).


Sastav stilom i zvukom donosi vanzemaljske novitete i neuobičajene forme kojima garantira nezaboravan glazbeno-scenski doživljaj na tvrđavi. Osim u vrhunskom muziciranju posjetitelji mogu uživati u okusima lokalnih delicija i pića, te pogledu na vatromet koji će obasjati nebo nad gradom.
Savršen je to način da se otvori nova sezona Strane B! I ovog će ljeta pozornica Tvrđave Barone biti ispunjena bogatim večernjim programom. Raznovrsni glazbeni žanrovi i plesne koreografije u posebnom okruženju prostora kulturno-povijesne baštine dobivaju novu dimenziju, a upotpunjeni ponudom bara Barone prerastaju u neodoljive ljetne večeri nad gradom.


Program je kreiran prvenstveno za članove Kluba prijatelja, te je njima ulaz na programe Strane B slobodan, što vrijedi i za ovu subotu. Također, svi ostali posjetitelji s važećom dnevnom ulaznicom su dobrodošli.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.