Ivo Podrug, trener Malonogometnog kluba Heroji 2007, nekoliko se puta na stranicama Šibenskog portala, ali i na ŠIBaj TV-u, požalio na tretman igrača juniorske momčadi vodičkog kluba u nacionalnoj vrsti. Smetalo ga je što nitko od njegovih momaka nije na reprezentativnom popisu, unatoč tome što se se okitili naslovom prvaka Dalmacije, a onda i viceprvaka Hrvatske. Njegove vapaje očito su čuli u Savezu, pa su na adresu Heroja stigli pozivi za čak četvoricu juniora za ljetni kamp U19 reprezentacije koji će se krajem lipnja održati u Puli.

Pozive su dobili Ante Piplica, Bruno Žilić, Jakov Mudronja i Tony Rubelj, a kamp u Puli prva je stanica na putu za U19 Europsko prvenstvo u Latviji.

– Čast nam je da se prepoznao vaš trud i rad te nema sumnje da ćete predstaviti naš klub u najboljem mogućem svijetlu – poručili su iz kluba svojim momcima. Nadamo se da će netko od njih na kraju i otići u Latviju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.