Meksička glumica Edith Gonzales preminula je u 55. godini života nakon što je izgubila bitku s teškom bolešću.

Brojne kolege i prijatelji počeli su se opraštati od voljene Edith Gonzaless emotivnom posvetama na društvenim mrežama. Poruku je na svom Twitteru objavila i njezina kolegica Leticia Calderon koja je glumila u seriji ‘Esmeralda’.

‘Nedostajat ćeš nam, draga! Najveću bol sada  osjeća tvoja majka, zato je grlim je svim srcem!’, napisala je.

Slavna glumica preminula je okružena svojom najbližom obitelji, suprugom Lorenzom Margainom i kćerkom Constanzom (15).

Glumica se proslavila serijom ‘Divlja ruža’ koja se snimala 1987. godine, a karijera joj je od tada išla samo uzlaznom putanjom. Glumila je u u serijama ‘Salomé’, ‘I bogati plaču’ i ‘Doña Bárbara’, a s teškom dijagnozom raka jajnika suočila se prije tri godine.

 

“Biram da budem sretna i izađem na ulicu kao borac. Rak ne može odlučivati u moje ime. Voljela bih da to shvate i prihvate sve osobe koje se nalaze u mojoj situaciji. Nema predaje! Odjenite najljepše stvari što imate i živite. Družite se s dragim ljudima, smiješite se i uživajte u sitnicama koje život znače”, poručila je slavna glumica prije dvije godine.

Gonzalez je 2004. rodila djevojčicu Constanzu, koju je dobila u izvanbračnoj vezi sa senatorom Santiagom Creelom. On je je priznao četiri godine nakon njezina rođenja. 2010. godine glumica se zaručila se za ekonomista Lorenza Laza Margaina koji joj je u svemu bio najveća podrška, piše Gloria.

(Foto: screenshot )

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.