Noćni program ponovno se vraća na scenu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku i to već 16. lipnja kad će program namijenjen odraslima biti posvećen skladatelju i glazbeniku te nekadašnjem uredniku glazbenog programa MDF-a Đeli Jusiću. Uz besplatan ulaz, zainteresirani će moći pogledati i poslušati deset različitih programa. Dvije večeri prepuštene su domaćim šibenskim snagama, dok će ostale programe izvesti gostujući izvođači. Uz dvije dramske i jednu plesnu predstavu ostalo su različitih glazbeni programi

Noćni program održavat će se na Novoj sceni, Trgu Ivana Gorana Kovačića sve do 28. lipnja, a tijekom večeri gledatelje očekuje žanrovski različit program koji će počinjati u 22.30 sati.

U ponedjeljak, 17. lipnja, nastupit će jedan od četiri tenora, Vladimir Garić uz pratnju Darka Aljinovića File. U utorak, 18. lipnja, slušat ćemo filmske songove u izvedbi Soundtrack Ensemble, dok će se u petak, 21. lipnja na programu naći alternativni country u izvedbi splitskih New Gondoliersa.

Večer posvećena književniku Ivi Brešanu održat će se 22. lipnja i tim povodom predstavit će se članovi Dramskog studija Ivana Jelić HNK u Šibeniku s projektom ‘U potrazi za Hamletom u Mrduši Donjoj’.

Nedjelja, 23. lipnja, rezervirana je za stalne goste Noćnog programa sastav Tri Fir i njihovu irsku zabavnu glazbu, dok je ponedjeljak rezerviran za šibensku klapu Gimnazijalke.

Utorak, 25. lipnja, stiže glazbenu atrakciju iz Zadra, sveučilišna a cappela skupina A.K.A. Crescendo, koji su se upravo vratili iz Rusije sa svjetskog prvenstva a cappela skupina gdje su osvojili peto mjesto. Srijeda će biti večer smijeha uz Lajnap comedy i Vlatka Štampara.

Predstava suvremenog plesa ‘Pjesma protiv žena’ u izvedbi Zadarskog plesnog ansambla bit će u četvrtak, 27. lipnja.

Noćni program 59. MDF-a zaključit će zadnjeg dana, 28. lipnja, dobitnici dvostrukog Porina koprivnički bend Ogenj.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.