Bašiću i Murtiću nominacija za projekt D-Resorta Šibenik

Hotel D-Resort Šibenik, koji su projektirali arhitekti Nikola Bašić i Marko Murtić, nominiran je za prestižnu nagradu `The International Hotel and property award´, piše  hrturizam.hr

D‐Resort Mandalina Šibenik nalazi se između sedam finalista za nagradu na svjetskoj razini i među četiri u Europi, i to u kategoriji hotela sa manje od 200 soba.

mali bazen d resort d resort restoran d resort soba

`The International Hotel and property award´ nagrada je vodećeg dizajnerskog časopisa u Velikoj Britaniji- The Design Awardsa, a karakterizira ga glasovanje koje je otvoreno za profesionalce, klijente i čitatelje. Dodjela glavnih nagrada održat će se u petak, 16. rujna u Cipriani Hotelu u Veneciji.

marin-d-resort

Nominacija u sklopu `The International Hotel and property award´ i ulazak u društvo najboljih svjetskih hotela potvrda je izvrsnom projektu kojeg od otvorenja prošlog ljeta bilježi veliku popularnost među domaćim i starim turistima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.