Baština Zlarina i Faust Vrančić naši kandidati za poštansku marku godine

Poštanska marka Zlarina na kojoj je nakit iz zlarinske narodne nošnje i marka s likom Fausta Vrančića i nazivom njegovog Rječnika u konkurenciji su za najljepše poštanske marke Republike Hrvatske u prošloj godini.

Hrvatska pošta i ove godine, već 21. godinu zaredom, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske iz prethodne godine uz nagradnu igru za glasače. Ovaj se put među 41 izdanjem bira najljepša poštanska marka RH tiskana 2017. godine.

Za najljepšu marku možete glasati od 28. veljače do 30. ožujka poštom ili na internetskoj stranici Hrvatske pošte. Uključite se i dajte glas poštanskim markama iz našeg kraja.

markazlarinmarkafaust

Svi koji prilikom izbora najljepše marke žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju poštom poslati popunjeni glasački listić. Glasački listići otisnuti su u prigodnim prospektima distribuiranim u poštanske urede i objavljeni na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

Hrvatska pošta nagradit će 10 najsretnijih glasača zanimljivim filatelističkim nagradama kao što su zbirke poštanskih maraka, prigodni albumi ili filatelistički priručnik. Izvlačenje dobitnika nagradne igre koji glasaju poštom u izboru najljepše poštanske marke iz 2017. održat će se 6. travnja 2018. u prostorijama Hrvatske pošte u Zagrebu. Imena dobitnika bit će objavljena na mrežnim stranicama Hrvatske pošte u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Pravila nagradne igre ‘Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!’ objavljena su na stranicama Hrvatske pošte i iz njih možete saznati sve pojedinosti o nagradnoj igri i sudjelovanju.

Sve poštanske marke izdane 2017. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.

Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.