Bogat program na Jadriji za 1. maj: Uz besplatni grah, Fenixe i DJ-eve, volonteri će čistiti podmorje

Prvosvibanjska proslava na Jadriji ove će godine proći u znaku volonterske akcije, glazbene zabave i besplatnih porcija graha koje će djelatnici Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice dijeliti od 14 sati, dok će podjela graha koju Šibensko-kninska županija organizira u Nacionalnom parku Krka, početi u 12 sati.

Fenixi će zabavljati posjetitelje Jadrije od 16 sati, a u jutarnjim satima članovi Ronilačkog kluba Dolac, zajedno s volonterima Veleučilišta u Šibeniku, čistit će podmorje na području Jadrije. U večernjim satima na odbojkaškom igralištu, u organizaciji udruge ‘Pravi kontakt’, održat će se party na kojem će nastupiti mladi DJ-evi iz Dalmacije.

Besplatan autobusni prijevoz za sve posjetitelje organiziran je iz Šibenika. U 13 sati autobus kreće s Vidika, odakle će obići i usputna gradska autobusna stajališta. Povratak s Jadrije za Šibenik najavljen je za 19 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.