Branka Juričev Martinčev primat će građane u HDZ-u: ‘Nemam Fejs pa će ljudi moći do mene osobno’

Saborska zastupnica HDZ-a Branka Juričev Martinčev svakog ponedjeljka održat će prijem građana u prostorijama HDZ-a u Šibeniku na Baldekinu.

U direktnom razgovoru sa zastupnicom građani će moći prenijeti svoje ideje, prijedloge i kritike te diskutirati o relevantnim temama važnima za dobrobit našeg kraja, pišu na Facebook stranicama HDZ-a.

– Nakon što sam prestala obnašati dužnost gradonačelnice, počela sam raditi posao saborske zastupnice, i to što bolje i transaparantnije. Predložila sam predsjedniku stranke Nediljku Dujiću da bih primala ljude, a to je najprimjerenije u prostorima stranke. Nemam ‘Fejs’, a više volim s ljudima komunicirati osobno – kazala nam je bivša vodička gradonačelnica.

Inače, dolazak je potrebno prethodno najaviti u tajništvo stranke na broj telefona 022/215-864 ili na e-mail: hdz.zupanija@si.t.com.hr svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.