Brodnjak i Pejčinoski ispitani u Šibeniku, predloženo ukidanje istražnog zatvora

Austrijski državljani Loran (50) i Marko (71) Pejčinoski te slovenski državljanin Andrež Brodnjak (38), ispitani su danas u šibenskom Županijskom državnom odvjetništvu na okolnosti gospodarske prijevare kojom su TLM i Jadranska banka oštećeni za oko 170 milijuna kuna.

Nakon ispitivanja, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je ukidanje istražnog zatvora protiv dvojice austrijskih državljana i opoziv odluke o određivanju istražnog zatvora protiv slovenskog državljanina s obzirom da su prestali razlozi zbog kojih je bio određen istražni zatvor.

Podsjetimo, Tonći Kandido je prvooptuženi u predmetu gospodarskog kriminala u kojem je, po optužnici, zajedno s Markom i Loranom Pejčinoskim te Andrašom Brodnjakom, oštetio TLM i Jadransku banku za 170 milijuna kuna. Kandido je mjesec dana proveo u istražnom zatvoru, dok su ostala trojica bili na slobodi.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.