Brojne tvrtke na šibenskom području traže radnike, a do posla možete brzom prijavom

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika u Dalmaciji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao.za vas.

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapoš. ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju. Radi povećanog opsega posla traži se više izvršitelja s iskustvom ili bez njega. Prijavite se brzom prijavom.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Čistača u proizvodnom pogonu. Mjesto rada je Šibenik, a sve što trebate je NKV/SSS te godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se jednim klikom.

Plodine d.d., uspješna kompanija iz područja prehrambene industrije, traži Sezonskog djelatnika. Mjesto rada su Šibenik, Trogir, Vodice, Zadar i brojni drugi gradovi. Rad na blagajni, usluživanje kupaca, slaganje i punjenje polica, održavanje čistoće trgovine, sve vas to čeka na ovom radnom mjestu. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Jet2.com Limited ima raspisan natječaj za rad na području Turske, Bugarske, Hrvatske. Traži se djelatnik za poziciju: Regional Risk & Safety Manager. Ukoliko se odlično snalazite u riskantnim situacijama, snažan ste pregovaratelj i komunikator, provjerite ovaj natječaj na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnjaka zaštite na radu u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje 2 godine iskustva, vas se traži. Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva, za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas. Kliknite ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 5 pozicija u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traže se djelatnici na pozicijama: Administrator – Blagajnik, Sakupljač te brojnim drugim radnim mjestima. Provjerite sve pozicije i prijavite se na željeni natječaj klikom na link.

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava na 4 pozicije. Recepcioner,  Informator samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti do 31.01. Za ove poslove trebate jednogodišnje iskustvo, znanje stranih jezika i puno pozitive i volje. Provjerite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.