Bura će tek sutra popustiti, a za vikend sve je moguće

Danas će oborine uglavnom prestati, a u mnogim krajevima će se barem djelomično razvedriti, što za posljedicu ima hladno jutro. Vjetar na Jadranu još neće oslabiti pa će zbog jake i olujne, na udare i orkanske bure, i dalje biti teškoća u prometu.

Na šibenskom je području vedro i puše jaka, na udare i olujna bura. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Šibeniku 6°C. U Rogoznici je bilo 7°C, u Pirovcu i Skradinu 6, u Vodicama 5, u Kninu 4, a na Promini -1°C.

Srednji Jadran danas će uživati u uglavnom suhom i barem djelomice sunčanom vremenu. U unutrašnjosti Dalmaciji ujutro još oblačnije, u višim predjelima uz moguću susnježicu. Bit će vjetrovito uz jaku, podno Biokova na udare olujnu i orkansku buru. Osjetno hladnije nego prošlih dana, uz najvišu temperaturu između 5 i 11 °C.

sibenik7dana2711knin7dana2711

Na Jadranu sutra pretežno sunčano uz opet hladno jutro. Vjetar će oslabiti. U srijedu stiže novo naoblačenje pa će u drugoj polovini tjedna povremeno biti kiše i u obliku pljuskova praćenih grmljavino, koji ponegdje mogu biti i izraženiji. Zapuhat će umjereno i jako jugo i južni vjetar uz manji porast temperature zraka, a prema kraju tjedna ponovno hladnije s mogućnošću sniježnih radosti.

Izvori: CrometeoŠibenik MeteoDHMZHRT

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.