Upozorenja iz HAK-a

Bura još ometa promet, a u silvestarskoj noći čuvajte se i bure i poledice

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između Karlovca i Jastrebarskog u smjeru Zagreba vozi se usporeno, javljaju iz Hrvatskog autokluba.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, a obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar te Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na dijelu dionice autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između južnog dijela tunela Sveti Rok i mosta Maslenica vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat zbog jakog vjetra.

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Za sve skupine vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, vozi se uz ograničenje brzine, zatim državna cesta Zaton Obrovački-Gračac i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Silvestrovo i u novogodišnjoj noći, zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Moguće su poteškoće u cestovnom prometu te ograničenja za pojedine skupine vozila duž Jadranske magistrale, zbog bure. Zbog jake bure moguće su i poteškoće u pomorskom prometu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.