Čak pet poslodavaca ovog tjedna nudi izvrsne prilike za zapošljavanje

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Društvo Lager d.o.o., vodeća kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi prodajom građevinskih strojeva, zapošljava dva izvršitelja na poziciji menadžera prodaje građevinskih strojeva i opreme za područje Dalmacije. Poslodavac nudi stimulativna primanja – minimalno 7.000 kuna, uz mogućnost provizije, ovisno od učinka. Prijavite se ovdje.

Bak d.o.o. traži prodavačicu u trgovini odjeće u Rogoznici. Od kandidata se očekuju izvrsne komunikacije sposobnosti, a prednost imaju nepušači te kandidati koji imaju znanje engleskog jezika. Prijavite se putem brze prijave ovdje do 18.travnja.

TGC traži lokalne partnere na području Vodica, Tribunja, Dubrovnika, Splita, Kaštel Kambelovca, Brača, Zadra, Žaborića, Čiova za obavljanje sljedećih djelatosti: doček i ispraćaj gostiju, čišćenje i pranje rublja i posteljine (ili koordinacija sa drugim pružateljima usluga), opskrba kapaciteta potrošnim materijalima. Lokalni partneri moraju biti u mogućnosti izdati račun agenciji VocaBed za pružene usluge. Na natječaj se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe. Pogledajte detalje i prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska, dio METRO AG te jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, prisutan u 25 zemalja Europe i Azije ima otvorenu radnu poziciju blagajnika za područje Splita, Rijeke, Pule, Poreča, Zadra. Od vas se očekuje minimalno SSS, poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te osnovna kompjuterska pismenost (MS Word, MS Excel, Outlook). Ukoliko ste uz to i posvećeni timskom radu, prilagodljivi, uslužni i ljubazni, poslovna je ovo prilika za vas. Detalje i opširnije informacije potražite ovdje.

Biochem d.o.o. traži prodajnog predstavnika za područje Dalmacije. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, uz komercijalno znanje te komunikacijske vještine. Pogledajte sve uvjete natječaja i prijavite se ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.