City Games: Napete i zabavne discipline očekuju vas u četvrtak na šibenskoj rivi

arhiva

City Games, koje brojni pamte pod imenom Jadranske igre, četvrtu sezonu zaredom stižu u Šibenik. Kao i svakog puta do sad, ljetne igre sa sobom donose mnoštvo zabave i adrenalina. Natjecanje će se održati 3. kolovoza na šibenskoj rivi , a susret u Šibeniku jedan je od izazova koji osigurava mjesto među najboljim nacionalnim ekipama, stoga vas Adria events i TZ Grada Šibenika pozivaju da dođete i bodrite svoje favorite.

– Uvijek se lijepo vratiti u Šibenik, u kojem smo odlično primljeni, te biti dio bogate ponude koju grad nudi tijekom sezone. Kao i svaki put do sad, očekujemo sjajnu atmosferu i jako zabavnu večer, izjavio je uoči dolaska u Šibenik autor projekta Miroslav Krzyk.

Posjetitelji na šibenskoj rivi toga dana mogu očekivati napete i zabavne discipline poput letećeg vaterpola, mošarke i vodene alke, kroz koje će se ekipe nadmetati kako bi osvojile put u hrvatsko City Games finale. Pobjednik iz Šibenika odlazi u Vir 10. kolovoza i bori se za titulu nacionalnog prvaka te predstavnika Hrvatske u međunarodnom dijelu natjecanja.

City Games karavana tijekom ljetnih mjeseci obilazi Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju i BiH, a u međunarodnom dijelu projekta pridružuju se i ekipe iz Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Luksemburga, Češke i Nizozemske.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.