Čvor Skradin zbog razminiranja će biti svakodnevno zatvaran. Provjerite kad

Čvor Skradin od ponedjeljka pa sve do 7. veljače bit će svakodnevno zatvoren za sav promet od 9 do 15 sati, izvijestili su iz Hrvatskih autocesta.

– Privremeno zatvaranje čvora, odnosno ulazak i izlazak s autoceste, provodi se zbog sigurnosti prometa uslijed izvođenja radova razminiranja okolnog terena zone čvora Skradin i pristupne ceste do DC56 – priopćeno je iz HAC-a.

Promet autocestom u tom razdoblju odvijat će se nesmetano, dok će se promet s autoceste u smjeru Skradina i iz Skradina prema autocesti odvijati obilazno, alternativnim prometnim pravcem preko čvora Šibenik.

– U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika i drugih slučajeva kada nije moguće provoditi radove razminiranja, čvor Skradin se neće zatvarati. Obavijest o zatvaranju čvora Skradin bit će pravovremeno objavljena na našim web stranicama pod stanje na autocestama kao i putem redovitih izvješća HAK-a. Također  sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422 – poručuju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.