Dalmacija u plamenu, zatvorena autocesta između Šibenika i Zadra, na magistrali kilometarske kolone

Nekoliko manjih požara koji su tijekom današnjeg dana gorjeli na području Pristega kod Benkovca spojilo se u jedan veći požar koji plamti tolikom silinom da je zahvatio nekoliko obiteljskih kuća i gospodarskih objekata u tome mjestu, javlja Zadarski list.

Zbog požara na benkovačkom području na naplatnim postajama Benkovac, Pirovac i Zadar II promet se isključuje bez naplate cestarine, javio je HAK

– Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 Između čvora Zadar II i Šibenik. Kolona na naplati Zadar II je oko 10 km, na naplati Benkovac (u smjeru Splita) je oko 1 km, a na naplati Pirovac (u smjeru Zagreba) oko 3 km, na izlazu Šibenik u smjeru sjevera kolona je oko 2 km, stoji na stranicama Hrvatskog autokluba.

kolona1

kolona2

Od ranog jutra stvaraju se kilometarske kolone na Jadranskoj magistrali, a situacija je i u popodnevnim satima nepromijenjena.

– Kolona je u Njivicama skoro do igrališta Ljubica, kazao nam je čitatelj.

kolone

 

Od Srime do Šibenika za 40 minuta: Nepregledne kolone na cestama zbog požara na benkovačkom području

Kilometarske kolone na Jadranskoj magistrali od jutra su dočekale vozače, a sve zbog požara na benkovačkom području zbog kojeg je zatvorena dionica autoceste A1 između Čvora Zadar II i Šibenik. Vodičanin Tomislav snimio je kolonu iz smjera Srime prema Šibeniku i procjenio kako bi vožnja mogla trajati ’40 minuta bez problema’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.