Deset tvrtki traži radnike ovog tjedna. Neke nude plaću i do 10 tisuća kuna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Profesio d.o.o., za klijenta – Inteseroh, zapošljava Pomoćnog radnika na prijemu ambalaže u Šibeniku. Ako vas zanimaju stabilna i redovita primanja, a nemate iskustva, ovo je idealna prilika za vas. Kliknite i provjerite više informacija.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila. Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika  za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju eksluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

Adecco d.o.o. za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini trenutno zapošljava na poziciji: Agente servizio clienti per Amazon.it. Lokacija: cijela Hrvatska – rad od kuće. Očekuju vas redovita i vrlo stimulativna primanja u rasponu od 3.000 do 10.000 kuna (neto). Potrebno vam je znanje talijanskog jezika. Prijavite se ovdje.

Elmatic GmbH Gebäudemanagement uspješna grupacija iz područja tehničkog upravljanja zgradama, s više od 800 suradnika i 20 lokacija u Njemačkoj, zapošljava na poziciji: Recruiter. Mjesto rada: home office u Hrvatskoj. Ukoliko izvrsno govorite njemački, imate administrativnu izobrazbu (korištenje računala i Office programa), smisao za organizaciju te imate iskustvo u području zapošljavanja, ovo je prilika za vas. Na linku su detalji.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, ima raspisan natječaj za Čistača u proizvodnom pogodnu u Šibeniku. Godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima je poželjna. Provjerite detaljnije ovdje.

Dating.com Group Limited zapošljava na poziciji Business Agent na području cijele RH. Ukoliko imate strast prema otvaranju vlastitog posla, krase vas komunikacijske i menadžerske sposobnosti, a odlično se koristite engleskim jezikom u govoru i pismu, prilika je ovo krojena baš za vas. Kliknite na link za više informacija.

ElektroMehanik Systeme d.o.o. na području cijele RH zapošljava Elektroinstalatera. Opis posla uključuje industrijske instalacije, ožičavanje industrijskih elektroormara te kućne instalacije. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz (od sjedišta firme). Nudi vam se rad u dinamičnoj radnoj okolini, uz redovita i stimultativna primanja i mogućnost napretka. Prijave su na linku.

Filius d.o.o. zapošljava Glavnog inženjera gradilišta u Zadru. Potrebno je da imate položen stručni ispit za voditelja gradilišta te minimalno dvogodišnje iskustvo. Očekuju vas impresivna primanja u rasponu od 8 000 kn do 15 000 kn. Kliknite na brzu prijavu i prijavite se.

Domado j.d.o.o. ima raspisan natječaj za Odgajateljicu u dječjoj igraonici u Zadru. Ukoliko imate završenu Višu školu (najmanje) i pedagoški smjer, a poznajete engleski jezik i imate vozačku dozvolu B kategorije, ovo je natječaj za vas. Prijavite se jednostavnim klikom ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.