Devet tvrtki ovog tjedna traži radnike. Provjerite uvjete i prijavite se za posao

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija, koja ima više od 30 hotela u Europi zapošljava Agenta u rezervacijskom centru. Mjesto rada: Zadar. Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika u govoru i pismu – obvezno njemački jezik i/ili talijanski jezik, komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost. Klik na brzu prijavu.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, proširuje svoj tim i zapošljava Prodajnog savjetnika u Šibeniku. Primanje kupaca i prezentacija asortimana, provođenje prodajnog razgovara uz prodajno savjetovanje te davanje rješenja kupcu, samo su dio poslovnih zadataka koji vas očekuju na ovoj poziciji. Provjerite detalje ovdje.

Adrenalin park d.o.o. tvrtka je koja djeluje na polju usluga auto pranja duži niz godina. General Blistakonov autopraonica je u sklopu City Centra One Zagreb zapad, kao i u automatskoj praonici na adresi Antuna Gustava Matoša 10, u Solinu. Najnoviji je to projekt unutar tvrtke te trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Perača automobila. Početna plaća je 4000 kn. Provjerite više na linku.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta – Interseroh d.o.o., jednu od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, traži više djelatnika na poziciji: Radnik na zaprimanju boca. Mjesto rada: Vodice. Poslodavac nudi stabilna, sigurna i redovita primanja s plaćom od 5500 kn. Prijavite se brzom prijavom.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila. Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Dipl. ing. građevinarstva za područje rada u cijeloj Hrvatskoj. Za ovaj posao je potreban položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo organizacije gradilišta te iskustvo na poslovima poslovođe gradilišta, uz minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Svi detalji su ovdje.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava Mlađeg savjetnika u prodaji u Zadru. Nemate radnog iskustva – pripravnik ste? Imate završenu najmanje srednju školu? Komunikativni ste, strpljivi i spremni na izazove? Prilika je ovo baš za vas. Prijavite se jednim klikom.

Pevec zapošljava Voditelja programa u prodajnom centru – program Keramika i sanitarije. Krase vas vještine rukovođenja? Uz to, imate i 2 godine radnog iskustva na istim/sličnim poslovima? Provjerite koje još kriterije trebate zadovoljiti i prijavite se na vrijeme.

Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju eksluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

Taxi23 Syd AB ima otvorenu poziciju za: Taxi Drivera  u mjestu Malmoe, u Švedskoj. Očekuju vas visoka primanja u rasponu od 11 000 kn do 13 000 kn. Trebate hrvatsku taxi licencu, a više detalja provjerite na linku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.