Donosimo ponude

Dinamični poslovi i odlične plaće: Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

DIV Grupa d.o.o. ima raspisane natječaje za slijedeće pozicije u Kninu: radnik na pripremi materijala (m/ž), električar (m/ž), referent nabave (m/ž), radnik u alatnici/ brusač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), zavarivač (m/ž), bravar (m/ž), automehaničar (m/ž). U DIV Grupi  nude nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Od kandidata se očekuje da imaju minimalno završenu srednju školu i relevantno iskustvo. Detalje i prijave potražite na linku.

U Šibeniku zapošljava McDonalds. Za poziciju radnik u restoranu (m/ž) nude plaću iznad prosjeka u sektoru i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, plaćeni prijevoz, povećanje plaće svaku godinu, božićnicu i regres. Traže se timski igrači, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati. U McDonaldsu imate stabilno i sigurno radno mjesto, stoga se prijavite odmah jer prijave primaju do 29. listopada.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Ukoliko ste zainteresirani, još detalja saznajte na linku.

Pekarska industrija Mlinar d.o.o. traži pekara (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 2. studenog. Posao se sastoji od obavljanja svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda, rada na proizvodnim linijama, ručno ili strojno brojanje, slaganje, rezanje i pakiranje gotovih proizvoda i slično. Uvjet je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama. Prijavite se ovdje.

Poduzeće Djelo u potrazi je za novim voditeljem računovodstva (m/ž) u Vodicama. Potrebna je računalna pismenost i radno iskustvo od pet godina. Prijavite se od 31. listopada, a aplicirajte ovdje.

Dom zdravlja Knin traži dva izvršitelja za poziciju doktora medicine u ordinaciji opće obiteljske medicine (m/ž). Radno iskustvo nije važno, a rok prijave je 31. listopada. Detalje o prijavi pronađite ovdje.

Olympia Vodice traži dva nova zaposlenika za radno mjesto konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Vodicama. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, a prijaviti se možete do 6. studenog. Na vrijeme aplicirajte. 

Smart Flex za klijenta traži terentskog prodajnog predstavnika (m/ž) i prodajnog predstavnika u poslovnici telekoma (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je više izvršitelja, a radno iskustvo nije važno. Klijent je vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, a odgovornosti zaposlenika bi bile komunikacija s korisnicima i prodaja mobilnih i fiksnih usluga. Detalje pogledajte odmah na linku jer prijave traju do 29. listopada.

Hangar ugostiteljstvo traži pomoćnog keramičara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i srednja stručna sprema. Prijaviti se možete do 15. studenog, a detalje prijave pogledajte ovdje.

Bibilo traži novog radnika za radno mjesto kamenorezac (m/ž), a radno iskustvo nije važno. Potrebna je minimalna završena srednja strčna sprema. Rok prijave je 31. listopada, a detalje potražite na linku.

Dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije, potražite ovdje. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.