Dinamični poslovi i odlične plaće: Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, zapošljava specijalista kontrole zaliha u Omišu. Glavni zadaci koje ćete ispunjavati na ovom poslu predstavljaju upravljanje lancem opskrbe, pripremu planova za kvantitativne isporuke distribucijskom centru, provjeru stanja robe u lancu opskrbe i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se OVDJE.

West Vision d.o.o. (Flame Grilling Bronzin), restoran jednostavnog koncepta na atraktivnoj šibenskoj rivi, zapošljava na impresivnih devet pozicija. Traže se konobar, barmen, hostesa, glavni kuhar i brojni drugi. Ukoliko tražite stalni ili sezonski posao s omogućenim smještajem i s jednim obrokom dnevno, uz stimulativna i redovita primanja, brojne napojnice i mogućnost napredovanja. Provjerite sva ponuđena radna mjesta i prijavite se.

 Mamut Fortis, poslodavac koji se bavi djelatnošću igara na sreću,  trenutno zapošljava operatera/blagajnika u automat klubu za igre na sreću. Poslovi koje ćete obavljati uključuju komunikaciju s gostima kluba, vršenje upata i isplata novca, rad s automatima za igre na sreću, obavljanje blagajničkih poslova. Prolazit ćete obuku, stjecat ćete nova znanja i vještine i imat ćete redovita primanja. Dovoljno motiva za prijavu.

Astragal d.o.o., tvrtka koja se već 30 godina bavi svim vrstama hidroizolacija, zapošljava izolatera/hidroizolatera u Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i drugim županijama. Očekuju vas sve vrste hidroizolacija u graditeljstvu – rad s PVC i TPO folijom, bitumenskim trakama te rad s tekućim gumama i polimercementom. Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s PVC i TPO folijom. Prijavite se ovdje.

Italcro d.o.o., jedna od vodećih firmi u Hrvatskoj u sektoru veleprodaje željezarijsko-agrarijske robe, zapošljava trgovačkog predstavnika u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Očekuje vas svakodnevni kontakt s klijentima, akvizicija novih klijenata, pružanje informacija vezano uz artikle, briga o naplati potraživanja. Područje obilaska terena proteže se od Makarske do Dubrovnika. Posebne pogodnosti uključuju službeni automobil, tablet, mobitel. Dovoljno razloga za prijavu.

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG  koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager, za regije Hrvatske i Slovenije. Od vas očekuju lokalnu brigu o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i pripremu prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom.

Manpower, za klijenta, zapošljava prodavača u A1 centru, u Rijeci, Zadru, Zagrebu, Osijeku i Vukovaru. Odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija korisnicima i prezentacija i prodaja usluga tvrtke, dio su poslovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Aplicirajte na vrijeme.

Grawe zapošljava dva predstavnika prodaje u Zadru i okolici. Ako s lakoćom izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, krase vas odlične prezentacijske vještine, dinamični ste i komunikativni, onda je ovo zasigurno pozicija krojena za vas. Provjerite više detalja na linku i na vrijeme se prijavite.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije u Zadru, Zagrebu, Poreču i Dubrovniku. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Gromela Centar d.o.o. nudi zaposlenje za pomoćnog građevinskog radnika u Zadarskoj i Istarskoj županiji. Očekuje vas satnica od 30 kuna, kao i smještaj, hrana (večera), prijevoz. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.