Djelatnici Gradske čistoće kreću u akciju popisivanja kanti za otpad

Djelatnici Gradske čistoće od srijede, 29. studenog kreću na teren po gradskim četvrtima Meterize i Ražine gdje će po kućanstvima popisivati i utvrđivati stanje kanti za otpad, odnosno njihov volumen. Sve je to, kako nam je kazao direktor Gradske čistoće Novica Ljubičić, priprema za najavljeno postavljanje čipova i bar-kodova na kantama.

– Naši djelatnici od sutra kreću obilaziti kuće na području Meteriza, Jurasa i Ražina kako bi utvrdili koliko spremnik za otpad ima pojedina kuća u cilju postavljanja bar-kodova i čipova tamo gdje ih nema. Tako evidentirane kante za otpad imat ćemo u sustava te ćemo u svakom trenutku znati kojem objektu pripada kanta, a ukoliko se pomakne, sustav će nas upozoriti – kazao nam je Ljubičić.

Iz Gradske čistoće građane mole za razumijevanje i susretljivost kako bi se popisivanje obavilo što brže i efikasnije, a sve u cilju korektnije naplate odvoza komunalnog otpada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.