Organizatori festivala Okusi Mediteran ili Taste the Mediterranean pozivaju vas na kulinarske edukacije poznatih inozemnih i domaćih chefova koje će se održati za hrvatske profesionalne kuhare i ugostitelje. Sve radionice su besplatne, no prethodno se potrebno prijaviti na tastethemediterranean@gmail.com ili nazvati na broj 098 166 6607.
Radionice će se održati u coffee& cakes Moderato Cantabile, Stjepana Radića 1, u Šibeniku, a mi vam donosimo raspored:
Subota, 03.06.2017. od 10:30- 13:45 sati
- 10:30-11:30 Kunty Moureau, Belgian Food Mood predstavlja projekt GJ COOK- PLACEMATS – chef Jeremy Girvan, Bruxelles, uz kulinarsku prezentaciju
- 11:30-12:30 „Komunikacija osjetila“ – cooking show Kulinarskog instituta Kul In
Sudionici: voditelj edukacije Zdavko Perić, predavači Tomislav Primorac, Marko Hernaut, Lovro Miklaužić, alumni: Lena Šarić – restoran Boškinac, Lucija Bilobrk – restoran Plavi podrum, Ana Mateja Grgurević – restoran El Toro, Karlo Moretti, restoran Nono i internacionalni polaznici.
- 12:45-13:45 „Suvremeno slastičarstvo“, chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu-Intercontinental, Marseille