Druga Proljentura na Otoku sreće: U dobroj zabavi prikupljat će novac za renoviranje dizalice za brodove

Udruga Žirje Otok sreće najavila je drugu Proljenturu koja će se održati 11. svibnja u centru sela. Zabavni program bit će upotpunjen natjecateljskim igrama za djecu i odrasle uz dodjelu nagrada, a sav prikupljeni novac bit će namijenjen renoviranju stare, zapuštene dizalice za brodove na otoku, čije će vraćanje u funkciju uvelike olakšati stanovnicima i posjetiteljima otoka Žirja uređenje i održavanje njihovih brodova na otoku, poručili su iz ŽOS-a.

– Za one koji su propustili prvu Proljenturu, radi se o proljetnoj cjelodnevnoj zabavi za djecu i odrasle na otoku Žirju, a čija svrha je prikupljanje sredstava koja će se uložiti u unaprijed određeni projekt kojim se poboljšava kvaliteta života stanovnika otoka. Prošle godine sredstva su se prikupljala za sanaciju javne seoske gusterne, akcija je postigla svoj cilj i sanacija je krenula već u rujnu prošle godine, a sva potrebna sredstva za dovršetak sanacije gusterne pristala je financirati tvrtka Hrvatske vode. Hvala im još jednom na tome, kao i svima koji su doprinijeli našoj prvoj Proljenturi, a posebno posjetiteljima koje pozivamo i ovu godinu da provedu divan dan u igri, druženju i opuštanju na našem otoku sreće – izvijestili su na Facebooku.

Detaljnije informacije o Proljenturi bit će objavljene uskoro.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.